Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Vlad Logigan

Se aproprie week end-ul, iar astazi e echinoctiul de primavara, adica ziua e egala cu noaptea, iar de maine zilele vor fi mai lungi decat noptile.

Stim ca recomandarea este sa ramanem in casa, va rugam si noi sa o faceti, dar aceste repere calendaristice ne ajuta sa ne asezam intr-o structura care ne da stabilitate.

In aceeasi idee, de aproape o saptamana Urban.ro prezinta de 2 ori pe zi cate un playlist motivational cu piese recomandate de actori, regizori, muzicieni.

Credem ca aceste momente, in care descoperiti muzica inspirationala si motivationala pentru artistii vostri preferati, pot sa fie o oaza de liniste mentala, un boost de emotii, dar si o cale sa-i cunoasteti mai bine pe acesti artisti.

Acum este momentul lui Vlad Logigan, actor al Teatrului National, dar pe care il puteti vedea si la Teatrul Bulandra si in teatrul independent.

Vlad Logigan este si “domn profesor” la catedra de Arta Actorului la UNATC (este asistent doctor la aceasta catedra) si multi dintre actorii mai tineri decat el cu care imparte acum scena i-au fost elevi.

Logigan a fost un prodigy (copil minune) al facultatii de teatru si a facut doi ani de scoala intr-unul pentru ca apoi sa devina asistent universitar.

Cand se termina carantina si teatrele se intorc la spectacole il veti putea vedea in Papagalul Mut (regia Nae Caranfil) la TNB, Crima si pedeapsa la Teatrul Bulandra (regia Yuri Kordonskiy).

Pana atunci insa daca il cautati pe Netflix il gasiti in Selfie, Selfie 69 si Ghinionistul.

Iata playlistul motivational al lui Vlad Logigan.

Citește în continuare