Skip to content

Special Urban, Playlist motivational: Ioana Blaj

Pentru playlistul din aceasta vineri speciala, ziua in care a fost si echinoctiul de primavara, am invitat o actrita foarte simpatica si talentata sa ne ofere 5 piese din playlistul sau motivational.

O banuim ca are nevoie de playlist motivational si in afara carantinei pentru ca… e mama a doi baieti nastrujnici mici si plini de energie.

E momentul in aceasta seara pentru playlistul Ioanei Blaj.

Cei mai multi dintre voi o stiti din noile seriale de la Antena 1, Sacrificiul si Fructul oprit, insa in portofoliul ei se afla si munca in calitate de realizator radio- DJ, in urma cu cativa ani, in matinalul pe atunci Radio 21, acum Virgin Radio.

A fost multa vreme imaginea reclamelor Vodafone, a jucat in teatrul independent si s-a retras din activitate in urma cu cativa ani cand a adus pe lume primul sau copil. Acum, dupa ce a devenit mama doi baieti voiosi si energici, s-a intors la munca si, dupa ce trece carantina, stim singur ca se va intoarce si la teatru.

Ca fapt divers, personajul ei din Sacrficiu – Irina – are o idila cu un personaj pe nume Bogdan, interpretat de Conrad Mericoffer care – dincolo de ecran – este sotul uneia dintre cele mai bune prietene ale sale. Toti trei au fost colegi de facultate la UNATC.

Iata playlistul motivational al Ioanei Blaj:

Heal the world -Michal Jackson

Woman- Mumford &Sons

Death bed- Powfu feat. Beabadoobee

Child -360

 Only the youg- Taylor Swift

Citește în continuare