Skip to content

Teatrul de Comedie din Bucuresti va sarbatori online Ziua Mondiala a Teatrului. Pe Youtube vor fi o parte dintre spectacole

Teatrul de Comedie anunta lansarea programului „Comedia in carantina” care se va desfasura in perioada 27 martie – 15 mai si va cuprinde o serie de materiale video din arhiva, insotite de un salut din partea unui actor din distributie, dar si unele create special in contextul situatiei actuale.

Toate acestea vor fi difuzate exclusiv in mediul online si vor putea fi vizionate gratuit. 

Proiectul va debuta vineri 27 martie, ora 19.00, cu spectacolul „O scrisoare pierduta” regizat de Alexandru Dabija

Din dorinta de a marca aceasta zi, dar si de a aduce COMEDIA in casele oamenilor, pe canalul de youtube al Teatrului va fi incarcata filmarea integrala a spectacolului regizat de Alexandru Dabija, pe muzica Adei Milea.

Marius Florea Vizante, George Mihaita, Valentin Teodosiu, Florin Dobrovici, Eugen Racoti, Marcel Iures, Dragos Huluba, Dorina Chiriac, Mihaela Teleoaca si Dan Radulescu se regasesc in distributia spectacolului si ne asteapta sa sarbatorim impreuna ziua teatrului

Acesta reprezinta primul spectacol dintr-o selectie de sapte titluri, comedii care au la baza texte romanesti. Programul urmatoarelor reprezentatiilor incluse in proiect vor fi afisate pe site, iar fiecare spectacol va fi disponibil online timp de o saptamana.

Detaliile legate de modalitatea de accesare vor fi comunicate pe pagina de facebook si pe site.

Alexandru Dabija este un regizor de teatru si actor de scena si film. A debutat in 1976 cu spectacolul “Rafuiala” de Philip Massinger la Teatrul Tineretului din Piatra Neamt, cu care a obtinut si premiul pentru Cel mai bun regizor al anului. Intre 1991 – 1994 si 1996 – 2002 a fost directorul general al Teatrului Odeon. In 2012 si-a facut debutul in acotire in scurtmetrajul lui Radu Jude, “O umbra de nor”, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes in 2013.

Citește în continuare