Skip to content

7 aprilie, programe in online: Amza Pellea, Tamara Rojo, Boris Godunov (Bolshoi Theatre)

Astazi ar fi fost ziua de nastere a lui Amza Pellea, asa ca incepem selectia propunerilor noastre culturale pe care le puteti vedea in online pe 7 aprilie cu un moment cu el.

Marile companii de balet au inceput sa-i provoace pe balerinii si coregrafii lor la lectii publice de dans din propriile apartamente. Tamara Rojo, directorul artistic si prima balerina la English National Ballet, a tinut o lectie publica in aceasta dimineata din propria bucatarie.

O puteti vedea aici si o puteti recomanda oricarui tanar/tinere care face balet… E un privilegiu rar sa poti vedea in sala de repetitii balerini de asemenea calibru.

Ballet Class with Tamara Rojo #11 | English National Ballet

Tamara Rojo returns with a kitchen ballet class to enjoy at home. Follow along from 11am BST.If you’ve enjoyed our work onstage, online, in the community and with schools, please consider making a donation if you can: https://www.ballet.org.uk/donate

Publicată de English National Ballet pe Marţi, 7 aprilie 2020

In sectiunea de opera si muzica clasica avem astazi  o transmisiune de la Bolshoi Theatre cu opera „Boris Godunov” considerata cel mai bun produs al muzicii clasice rusesti, esenta Rusiei pusa pe muzica.

Bolshoi Theatre – ”Boris Godunov”

Dirijor: Tugan Sokhiev

Regie: Igor Ushakov

Distributie: Mikhail Kazakov, Albina Latipova, Yulia Mazurova, Evgenia Segenyuk, Maxim Paster, Igor Golovatenko, Alexander Naumenko, Oleg Dolgov, Agunda Kulaeva, Andrii Goniukov, Ivan Maximeyko, Anastasia Bibicheva

Fabio Luisi

Danish National Symphony Orchestra – Carmina Burana

Dirijor: Fabio Luisi

Program: Carmina Burana – Karl Orff

Distributie: Henriette Bonde-Hansen, Matthias Rexroth, Markus Marquardt

Cu participarea exceptionala a corului Radio Difuziunii Nationale Daneze.

Concertul poate fi urmarit aici

Ailyn Pérez

Bayerishe Staatsoper – L’elisir d’Amore, Gaetano Donizetti.

Dirijor: Asher Fisch

Regie: David Bösch

Distributie: Ailyn Pérez, Matthew Polenzani, Mario Cassi, Ambrogio Maestri, Evgeniya Sotnikova

Il puteti urmari aici

Iar ca bonus, o recomandare pentru copii care o sa-i bucure si pe adulti pentru ca au cateva minute libere. Noua platforma Disney care ii invata pe cei mici sa deseneze personajele din Frozen si il aduce pe Olah in casele voastre cu noi povestiri.

Citește în continuare