Skip to content

Britney Spears modifica versurile legendarei piese „…Baby One More Time” pentru promovarea distantarii sociale

Britney Spears foloseste melodia de debut, care a facut-o celebra pe intregul mapamond, „…Baby One More Time”, pentru a promova distantarea sociala in lupta impotriva coronavirusului.

Vedeta pop, in varsta de 38 de ani, a distribuit o ilustratie cu imaginea ei din videoclipul arhicunoscut din 1998, realizata de ilustratoarea Patricia Urrutia, in uniforma de scoala, tinand o sticla de dezinfectant de maini, alaturi de cuvintele „my loneliness is saving me” (singuratatea mea ma salveaza) inlocuind versurile originale ale cantecului, „my loneliness is killing me” (singuratatea mea ma omoara) si mentionand indemnul #StaiAcasa.

Si, asa cu era de asteptat, fanii au reactionat imediat, adaugand comentarii hilare si sustinand ca vedeta a pus capat singura pandemiei si au numit-o „regina care salveaza lumea”.

Spears a multumit personalului medical care lucreaza neincetat pentru a mentine in siguranta oamenii in perioada de pandemie.

Saptamana trecuta, Spears a inclus intr-o postare pe Twitter si multumiri pentru lucratorii esentiali din timpul epidemiei, incluzand personalul medical, angajatii de la magazinele alimentare, soferii de camioane, angajatii restaurantelor, cei de la salubritate, fermierii si vecinii generosi.

Nominalizata de sora sa, Jamie Lynn Sprears, Britney a declarat ca va dona provizii pentru trei fani care au nevoie, ca parte a campaniei „Do your part challenge” la care au participat mai multe vedete, printre care Demi Lovato, Hailey Baldwin Bieber si modelul Jasmine Tookes.

Hitul „… Baby One More Time” a fost lansat ca single de debut al lui Spears pe 23 octombrie 1998, pe cand avea doar 16 ani. Piesa a fost scrisa de Max Martin si produsa de Martin si Rami, iar albumul cu acelasi nume a fost lansat prin Jive Records apartinand de Sony Music Entertainment.

Piesa a ajuns numarul 1 in cel putin 18 tari si este una dintre cele mai vandute single-uri din toate timpurile, cu peste 10 milioane de exemplare vandute si a fost nominalizata la Premiile Grammy pentru Cea mai buna interpretare pop feminina.

Videoclipul piesei a fost regizat de Nigel Dick, iar in 2011, „… Baby One More Time” a fost votat de Billboard drept cel mai bun clip muzical din anii ’90.

Citește în continuare