Skip to content

Hunger Games, Dirty Dancing, La La Land si John Wick vor fi difuzate gratuit, pe YouTube

Compania “Lionsgate” a anuntat ca de vineri, 17 aprilie 2020, va incepe difuzarea online, gratuita, pe YouTube, a patru dintre cele mai apreciate productii cinematografice din ultimii ani

“Lionsgate Live! A Night at the Movies” este o initiativa menita sa readuca in prim plan experienta vizionarii filmelor impreuna, in cinematografe. Proiectul isi doreste sa vina in ajutorul persoanelor care lucreaza in industria cinematografiei, personal afectat de criza pandemiei cu Covid-19, cand cinematografele s-au inchis, iar lansarea multor filme s-a amanat. Lionsgate va face o donatie catre Will Rogers Motion Picture Pioneers Foundation si ii va incuraja pe telespectatori sa faca donatii catre aceeasi fundatie.

“Lionsgate Live!” va difuza pe YouTube, in urmatoarele 4 seri de vineri filmele “The Hunger Games” (17 aprilie), “Dirty Dancing” (24 aprilie), “La La Land” (1 mai) si “John Wick” (8 mai)

Pentru vizionarea ultimei productii, “John Wick”, telespectatorii trebuie sa isi inregistreze varsta pentru ca exista restrictii in acest sens.

Evenimentul “Lionsgate Live! A Night at the Movies” este gazduit de Jamie Lee Curtis

Actrita isi va impartasi amintirile despre filme, cinematografe si cum percepea aceasta lume inainte de a fi implicata direct. Inainte de difuzarea filmelor, Curtis va discuta cu celebritati si personalitati YouTube.

“Bruce Lee: His Greatest Hits”, o colectie care include si cele mai cunoscute filme ale actorului, va fi disponibila pe Blu-Ray din 14 iulie 2020

Colectia cuprinde restaurari digitale la calitate 4K a filmelor “The Big Boss”, “Fist of Fury” si The Way of the Dragon”, o restaurare digitala 2K a versiunii pentru teatru a “Enter the Dragon”, dar si alt tip de materiale, cum ar fi interviuri cu fani si colaboratori apropiati lui Bruce Lee, documentare despre viata si filosofiile lui de viata si o sesiune de intrebari si raspunsuri cu biograful Matthew Polly, cel care a scris in 2018 cartea “Bruce Lee: A Life”.

Filme ca “Emma”, “Bad Boys for Life”, “The Way Back”, “The Call of the Wild”, “Bloodshot”, “Birds of Prey”, “Onward”, “Frozen II” “Artemis Fowl”, Sonic the Hedgehog” sau “The Gentleman” sunt disponibile deja in format digital

De obicei, intre lansarea din cinematografe si cea din online era o distanta de 2-3 luni, insa in contextul pandemiei cu noul coronavirus, producatorii multor pelicule lansate in prima parte a anului au decis sa le faca disponibile in format digital mult mai repede. Filmele pot fi acum inchiriate sau cumparate din cadrul serviciilor de streaming.

Citește în continuare