Skip to content

Premiera: Sebastian Stan, Jamie Dornan si Shailene Woodley intr-o comedie romantica despre un triunghi amoros, film pe care-l puteti vedea online.

Jamie Dornan si actorul de origine romana Sebastian Stan joaca rolurile principale in cel mai recent film al regizorului Drake Doremus (“Like Crazy”, cunoscut pentru filmele sale romantice – dar cu iz de arta, realizate in regim independent, cu buget redus.

Cel mai recent film al sau care e de vineri online in America si de la 1 mai e distribuit la nivel global, Endings, Beginnings, e povestea unui triunghi amoros in care o tanara domnisoara (Shailene Woodley) se indragosteste de doi barbati, pentru ca apoi sa descopere ca ei se cunosc si sunt prieteni.

Jamie Dornan – pe care publicul din Romania il stie din “50 Shades of Grey”, dar si din rolul criminalului in serie din “The Fall” – joaca in acest triunghi amoros rolul intelectualului care are ceva mustrari de constiinta ca e implicat intr-o asemenea relatie complicata.

Partea surprinzatoare din spatele productiei acest film este modul in care a fost realizat, regizorul Drake Doremus fiind cunoscut pentru cerinta sa speciala pe platourile de filmare: actorii trebuie sa improvizeze replicile, in baza unor directii in care trebuie sa mearga actiunea.

Dornan a marturisit ca l-a inspaimantat genul acesta de lucru, in care vorbesti mult inainte despre personajul tau, stii ce va face pe durata povestii pe care o spui, dar n-ai replicile si trebuie sa le creezi tu pe loc, la filmare. Pe de alta parte, actorul britanic marturiseste ca provocarea a fost atat de mare, si pregatirea atat de intensa, incat dupa spaima primelor cadre trase a trait cu personajul lui la fiecare secunda, ceea ce a asigurat o mai mare credibilitatate pentru rolul sau.

Filmul ar fi trebuit sa aiba premiera in cinematografele din toata lumea pe 1 mai, dar cum toate cinematografele sunt inchie, producatorii au ales distributia online.

De vineri “Endings, Beginnings” poate fi vazut pe  iTunes si Fandango contra a 12.99 dolari, iar de la 1 mai va fi pe platformele Video On Demand, urmand ca in maximum 2 luni sa fie, cel mai probabil, pe HBO.

Citește în continuare