Skip to content

Gwyneth Paltrow doneaza o rochie purtata la Premiile Oscar in 2000 pentru a-i ajuta pe americanii afectati de Coronavirus

Gwyneth Paltrow se alatura vedetelor de la Hollywood care iau parte in provocarea „#allinchallenge”. Scopul este sa ajute organizatiile din SUA care ofera ajutor in hrana celor nevoiasi.

Actrita a anuntat intr-o postare pe Instagram ca doneaza rochia argintie de la Calvin Klein pe care a purtat-o pe covorul rosu la Gala Premiilor Oscar in anul 2000. A mentionat ca obiectul vestimentar are valoare sentimentala uriasa, fiind purtat la un an dupa ce castigase primul si singurul trofeu Oscar din cariera pentru rolul din „Shakespeare in love” (1999).

Asa cum este obiceiul in provocarile de pe Instagram, Gwyneth a nominalizat mai departe alti trei prieteni, pe Drew Barrymore, Cameron Diaz si Lake Bell.

Rochia a fost scoasa la licitatie iar banii rezultati vor merge catre patru organizatii care ii hranesc pe cei saraci. Castigatorul licitatiei va zbura la Los Angeles si o va intalni personal pe Paltrow.

100% din banii stransi din licitatia de pe site-ul fanatics.com (link aici) vor merge catre Feeding America, Meals on Wheels, World Central Kitchen si No Kid Hungry. 

Licitatia a inceput de la 2.500 de dolari iar dupa 17 oferte se afla la 6.250 de dolari, urmand sa fie incheiata pe 1 mai.

Rochia a fost creata special pentru dimensiunile lui Paltrow, marimea este apropiata de 35. Castigatorul acesteia va zbura gratuit la Los Angeles, va primi cazare de o noapte intr-un hotel din Los Angeles si se va intalni cu actrita la un „pahar de vin sau o cana de ceai”. Toate acestea se vor intampla dupa ce vor fi ridicate restrictiile americane impuse din cauza pandemiei.

Desi in prezent se declara atasata emotional de rochia Calvin Klein lucrata manual cu margele, Paltrow a declarat intr-un alt interviu ca este una dintre cele mai urate tinute pe care le-a purtat la premiile Oscar.

Intr-un interviu acordat Huffington Post in decembrie 2017, Paltrow a declarat ca are doua rochii in clasamentul celor mai urate aparitii pe covorul rosu la Oscar, in anii 2000 si 2002.

„Prima rochie era Calvin Klein. E o rochie ok dar nu e demna de Oscar. Am ales-o pentru ca imi doream sa nu ies in evidenta in anul respectiv.” 

Cand spune ca nu era demna de Oscar, actrita se refera la lungimea tinutei. Rochiile de gala trebuie sa fie obligatoriu pana la nivelul talpilor si sa includa o trena care sa creeze o silueta eleganta. In cazul rochiei Calvin Klein, era mai mult o tinuta potrivita pentru un cocktail, specifica anilor ’90.

In topul clasamentului licitatiilor pentru Coronavirus se afla jucatorul de fotbal american Tom Brady. O cina cu el a ajuns la 775.000 de dolari.

Printre experientele oferite de vedetele de la Hollywood in cadrul provocarii „All in Challenge” se numara mai multe invitatii exclusiviste printre care si o intalnire cu Tom Brady, unul dintre cei mai bine platiti jucatori din liga de fotbal american.

Tom Brady a jucat pentru 20 de ani la New England Patriots dar se va muta la echipa Tampa Bay Buccaneers in urmatorul sezon de fotbal american. Licitatia ofera patru invitatii la primul meci al lui Brady in noua echipa, prima uniforma purtata de jucator intr-un meci si o invitatie la cina sau un antrenament personal la sala de sport. Licitatia a pornit de la 50.000 de dolari si a ajuns la 775.000 de dolari dupa 31 de oferte.

Alte experiente oferite in licitatie sunt o lectie de iluzionism de la David Blaine pentru 100.000 de dolari, o zi alaturi de magicianul David Copperfield – 26.000 de dolari, un rol in urmatorul sezon al serialului „This is Us” – 28.000 de dolari, o partida de golf cu actorul Rob Lowe – 18.500 de dolari, un tur in backstage la emisiunea matinala de la CBS cu Gayle King, prietena cea mai buna a lui Oprah – 15.000 de dolari si o lectie in studio cu producatorul Timbaland – 10.000 de dolari.

Citește în continuare