Skip to content

Filmul Batman cu Robert Pattinson isi muta premiera in octombrie 2021

Premiera noului Batman, regizat de Matt Reeves (cunoscut pentru “Dawn of the Planet of the Apes”, 2014 si “War for the Planet of the Apes”, 2017) anuntata initial in 25 iunie 2021, va fi in cinematografe pe 1 octombrie anul viitor.

Filmul va face parte dintr-o trilogie iar Andy Serkis, Zoe Kravitz, Peter Sarsgaard, Jeffrey Wright si Colin Farrell sunt in distributie

Fanii l-au putut vedea pe Pattinson in costumul Batman in luna februarie a acestui an, cand regizorul a pus pe contul sau de Twitter o filmare test.

“Am fost atat de departe de a crede ca este o perspectiva realista. Este o nebunie, nu inteleg cum am obtinut rolul” spunea Pattinson intr-un interviu acordat revistei Esquire, in octombrie anul trecut

Schimbarea datei de lansare este cauzata de impactului pandemiei de coronavirus. Deja au fost amanate mult asteptatul “No Time To Die” cu Daniel Craig, precum si “Black Widow” si “Mulan”.

In schimb, data de lansare anuntata pentru filmul regizat de Christopher Nolan, “Tenet”, o alta productie Warner Bros., nu a fost amanata. Aceasta va fi in 17 iulie 2020.

“The Many Saints of Newark”, filmul a carei actiune se intampla inaintea celei din serialul TV, “The Sopranos”, cele doua avand acelasi scenarist, David Chase, isi schimba data premierei din 25 septembrie 2020, la 12 martie 2021

De asemenea, premeira “King Richard”, cu Will Smith in rolul tatalui celor doua tenismene, Venus si Serena Willams, va fi intarziata cu un an. Aceasta se va schimba de la data anuntata initial, 25 noiembrie 2020, la 19 noiembrie 2021.

Robert Pattinson este un actor, model si muzician englez, nascut in 1986, cunoscut publicului pentru rolul din “Harry Potter si Pocalul de Foc” si din seria “Amurg”

Canta la pian de la varsta de 3 ani si la chitara de la 5. A ajuns in teatru cu ajutorul companiei “Barnes Theatre Company” si, dupa ce a acumulat experienta in spatele scenei, s-a apucat de actorie. A fost remarcat de un impresar cand juca in spectacolul “Tess D’Urbervilles” si de atunci a inceput sa caute roluri profesioniste in care sa fie distribuit. In 2005 l-a interpretat pe Cedric Diggory in filmul “Harry Potter si Pocalul de Foc” si in 2007 a fost imaginea “Hackett” pentru colectie de toamna. Este cunoscut si pentru rolurile principale din “How To Be” (2008) si “Little Ashes” (2009).

In decembrie 2007, Summit Entertainment a anuntat ca Pattinson il va interpreta pe Edward Cullen in “Twilight”, bazat pe cartea omonima scrisa de Stephenie Meyer.

In 2009 este recompensat cu MTV Movie Awards pentru Cel mai bun rol masculin in “Twilight”, in 2008 la Strasbourg International Film Festival, cu premiul pentru Cel mi bun actor pentru rolul din “How To Be”, in 2008 la Hollywood Film Festival cu premiul New Hollywood, iar in 2009 la Teen Choice Award cu Choice Movie Actor pentru “Twilight”.

Batman este un personaj fictional, cu puteri de super-erou, creat de Bob Kane (artist plastic) si Bill Finger (scenarist de benzi desenate). Personajul a debutat in 1939 in Detective Comics si este cunoscut lumii intregi ca “The Batman”, “Cavalerul negru” sau “Cel mai bun detectiv al lumii”

De-a lungul timpului au fost facute filme seriale, in 1943 si 1946, si artistice, dintre care amintim: “Batman” si “Batman Returns”(1989 si 1992) regizate de Tim Burton, “Batman Forever” (1996), “Batman & Robin” (1997), “Batman Begins” (2005), “The Dark Night” (2008), “The Dark Night Rises” (2012) sau “Batman V Superman: Dawn of Justice” din 2016.

Citește în continuare