Skip to content

The Rolling Stones lanseaza „Living in a Ghost Town” cu un videoclip care surprinde strazile pustii din Londra, Los Angeles sau Kyoto.

Noua piesa semnata The Rolling Stones a fost lansata dupa 8 ani de la ultimul single nou iar videoclipul melodiei surprinde strazile, statiile de metrou si autobuzele pustii din cateva orase emblematice ale lumii afectate de coronavirus, precum Londra, Los Angeles sau Kyoto.

Cantecul a fost inregistrat in februarie 2019 in Los Angeles, ca parte a unui nou material discografic. Mick Jagger a relatat intr-un interviu pentru Apple Music ca piesa nu a fost scrisa pentru aceste vremuri, cand locurile sunt lipsite de viata, este o simpla intamplare ca versurile rezoneaza atat de bine cu situatia actuala. Jagger si Keith Richards au refacut piesa in perioada izolarii schimband unele versuri mai putin optimiste.

La fel ca multi alti artisti, trupa si-a amanat turneul programat pentru acest an si se concentreaza pe lucrul la noul album pentru care au compus si produs deja 5-6 melodii.

Saptamana trecuta, The Rolling Stones a participat la concertul caritabil international „One World: Together At Home” organizat online de Lady Gaga pentru a strange fonduri pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii si Global Citizen, interpretand piesa celebra „You can’t always get what you want”, lansata in 1968. 

Una dintre cele mai faimoase si apreciate formatii rock din istorie, The Rolling Stones, a fost infiintata in 1962, la Londra, de Brian Jones, Mick Jagger si Keith Richards. De-a lungul timpului, trupa a lansat 55 de albume si compilatii si a vandut peste 200 de milioane de albume in intreaga lume. A fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in 1989, iar in 2004, revista Rolling Stone i-a clasat pe locul 4 in Topul celor mai buni 100 de artisti din toate timpurile.

Turneul european „A Bigger Bang” sustinut de The Rolling Stones in 2007 i-a adus si in Romania, unde grupul britanic a concertat pentru prima data, pe 17 iulie, pe stadionul Lia Manoliu din capitala.

Printre albumele de referinta se numara „The Rolling Stones” (1964), „Their Satanic Majesties Request” (1967), „Let It Bleed” (1969), „Sticky Fingers” (1971), „Some Girls” (1978), „Tattoo You” (1981), „Steel Wheels” (1989), „Voodoo Lounge” (1994), „Bridges to Babylon” (1997) si „A bigger Bang” (2005). 

Ultimele materiale discografice lansate sunt „GRRR!” (2012), care sarbatoreste 50 de ani de la formarea trupei, si „Blues & Lonesome”, un album de coveruri,  in 2016.

Citește în continuare