Skip to content

26 aprilie, program: Ultima sansa pentru Furtuna cu un genial Mihai Calin, Batsheva cu un show al lui Naharin si Tosca in versiunea care a deschis Scala in 2020

Astazi este ultima sansa in care puteti vedea in online, pe canalul de youtube al Teatrului National din Bucuresti, spectacolul Furtuna in regia Alexander Morfov. In rolul Prospero il veți vedea, pe Ion Caramitru. Caliban – o interpretare exceptionala –  este Mihai Calin, ( premiu UNITER pentru acest rol), Istvan Teglas este Ariel, Alexandra Salceanu – Miranda, iar Ciprian Nicula este Ferdinand.

Puteti urmari spectacolul de la ora 18.00 aici

In aceasta seara puteti vedea celebra trupa de dans Batsheva cu un spectacol al genialului Ohad Naharin. Sadeh21 este un dans creat pentru Young Ensamble (trupa tanara care face timp de 3 ani un stagiu super greu pentru a putea fi selectionati – maximum 6 sunt alesti – in trupa mare)

De fiecare data cand Batsheva a venit in Romania, prin amabilitatea Ambasadei Israel in Romania, a fost un spectacol sold out. E un mare privilegiu sa puteti vedea acasa, gratis, aceasta trupa de dans absolut exceptionala.

Puteti vedea spectacolul Sadeh21 aici

Anna Netrebko

Scala di Milano – “Tosca” (spectacolul care a deschis aceasta stagiune la Scala)

Dirijor: Riccardo Chailly

Regie: Davide Livermore

Distributie: Anna Netrebko, Francesco Meli, Luca Salsi, Carlo Cigni, Alfonso Antoniozzi, Carlo Bosi, Giulio Mastrototaro

Puteti vedea acest spectacol aici

Cornelius Meister

Wiener Staatsoper – Fidelio

Dirijor: Cornelius Meister

Regie: Otto Schenk

Spectacolul poate fi vazut aici

Sonya Yoncheva

Staatoper Unter den Linden – Medea (de Cherubini. Fun fact, varianta in limba italiana, dupa o varianta mai scurta a operei, este cea popularizata de Maria Callas in 1953 la Florenta. Varianta de la Berlin este cea in limba franceza)

Dirijor: Daniel Barenboim

Regie: Andrea Breth

Distributie: Sonya Yoncheva, Charles Castronovo, Iain Paterson, Elsa Dreisig

Spectacolul poate fi urmarit aici

Citește în continuare