Skip to content

Program 5 mai: Vladimir Gaitan in Escu, Joan Baez, concert de adio si Les Miserables -The Musical

…escu
de Tudor Muşatescu la Teatrul de comedie.

Una dintre combinatiile sigure pentru o seara frumoasa la teatrul online. Regia spectacolului ii apartine lui Alexandru Dabija. 

In distributie sunt Vladimir Gaitan, Ion Chelaru, Candid Stoica, Eugen Racoţi, Dan Radulescu, Marius Florea Vizante, Mihaela Teleoaca, Gabriela Popescu, Delia Nartea.

Spectacolul poate fi vazut aici.

Pentru iubitorii de musical avem o recomandare speciala. Cel mai bine vandut musical din toate timpurile – Les Miserables poate fi vazut online contra a unui bilet de 10 lire. Spectacolul care e disponibil online reuneste toti marii actori care au jucat vreodata in acest musical si e un proiect special al teatrului care l-a gazduit pentru ca toate incasarile vor merge la spitalele din Marea Britanie.

Puteti sa vedeti spectacolul aici, contra unui bilet de 10 lire.

Compozitorul si pianistul, Yann Tiersen si-a lansat noul album “All” cu un concert exceptional intitulat Release Party pe care l-a insotit cu imagini de pe insula minunata unde locuieste. Tieren e unuld intre cei mai inragiti compozitori de film, el e autorul coloanei sonore a filmului “Amelie”. Puteti vedea intregul concert “Release Party”, aici.

Arte are disponibil gratuit pana pe 17 mai concertul de ramas bun al lui Joan Baez. Intreaga sala Olympia din Paris a celebrat cei 60 de ani de muzica si de implicare civica a cantaretei din America pe care si romanii au putut sa o vada in concerte live.

In amintirea emotiilor de atunci puteti vedea aici, The fare thee well tour.

Citește în continuare