Skip to content

Mick Jagger, Nick Jonas si Will Smith ajuta India in timpul pandemiei. Concertul lor e online

Artisti internationali si de la Bollywood au participat la un concert de 4 ore, organizat de doi dintre regizorii vedeta ai Indiei, Karan Johar si Zoya Akhtar, iar banii obtinuti au mers la Fondul COVID, administrat de GiveIndia, care are in grija 100 de grupuri care furnizeaza produse alimentare si alte servicii esentiale in timpul crizei.

Nick Jonas, Priyanka Chopra Jonas, Bryan Adams, Joe Jonas, Sophie Turner, A.R. Rahman, Jay Sean si Mindy Kaling au avut apartitii in timpul concertului live de pe Facebook pentru a oferi sprijinul necesar personelor nevoiase

Alaturi de starurile americane au participat vedete de la Bollywood. Una dintre ele este Priyanka Chopra Jonas, actrita, cantareata si producator de film, cu o cariera de 20 de ani la Bollywood, castigatoarea concursului Miss World 2000, a unui premiu national si a 5 premii Filmfare Awards (un festival de film renumit din India).

Cealalta vedeta este cantaretul A.R. Rahman care in 2015 a realizat primul lui turneu in S.U.A, iar anul acesta, in februarie, si-a incantat fanii cu “One Heart Tour – AR Rahman Live” sustinut in mai multe orase indiene.

Rahman este castigatorul a doua premii Oscar (pentru partitura si melodie originala din “Slumdog Millionaire” din 2008 regizat de Danny Boyle), doua Grammy, 6 premii nationale de film, un Glob de Aur si un premiu BAFTA. In India a castigat 15 premii Filmfare si 17 Filmfare Sud. De asemenea in 2010 a primit Padma Bhushan, cel de-al treilea premiu civil din India.

Puteti asculta concertul aici

Mick Jagger si colegii de la Rolling Stones, aflati la distanta, au interpretat “You Can’t Always Get What You Want” pentru concertul virtual de strangere de fonduri al Global Citizen’s One World: Together at Home Special

De asemenea, Rolling Stones a lansat recent noua melodie “Living in a Ghost Town”, prima compoziție originala a trupei in opt ani.

Din 25 martie si pana acum in India, 1,3 miliarde de persoane au fost carantinate si obligate sa respecte restrictiile impuse. Acestea, desi s-au mai relaxat, vor dura cel putin pana pe 17 mai si au afectat, in special, milioane de lucratori migranti blocati in orase cu bani si mancare putina.

Sambata, 2 mai, au fost organizate trenuri speciale pentru a-i ajuta sa se intoarca acasa.

Citește în continuare