Skip to content

Reese Witherspoon face doua comedii romantice la Netflix: “Your Place or Mine” si “The Cactus”

Actrita Reese Witherspoon va interpreta rolul principal in comediile romantice produse de Netflix, “Your Place or Mine” si “The Cactus

Dupa ce a produs si a aparut in “The Morning Show”, un proiect Apple, “Little Fires Everywhere”, un film produs de platforma Hulu, si in pelicula HBO “Big Little Lies”, Reese Whiterspoon a semnat pentru prima oara cu Netflix. Productia filmelor este asigurata atat de compania lui Witherspoon, Hello Sunshine, cat si de Aggregate Films si Lean Machine.

 “Your Place or Mine” va marca debutul regizoral al lui Aline Brosh McKeena, cea care semneaza si scenariul filmului – Brosh McKeena a scris si scenariile “The Devil Wears Prada sau “Crazy Ex-Girlfriend”

“Your Place or Mine” spune povestea a doua foarte bune prietene “la distanta”. Drumul celor doua se schimba atunci cand una dintre ele decide sa isi urmeze visul de o viata, iar cealalta se ofera sa aiba grija de fiul ei adolescent. Producatorii spun ca “Your Place or Mine” va fi comedie romantica contemporana sofisticata, cu mari sanse de a prinde la public.

“The Cactus”, un film despre lucrurile neasteptate care ne pot reconfigura viata, are la baza romanul cu acelasi nume semnat de Sarah Haywood

In iunie anul trecut, Reese Witherspoon a ales cartea lui Haywood pentru clubul sau de carte, un proiect desfasurat pe site-ul Hello Sunshine. In cadrul Reese’s Book Club, actrita alege lunar cate o carte preferata, a carei poveste are in centru o femeie, dupa care o prezinta comunitatii sale din club. “The Cactus” spune povestea unei femei de 45 de ani care afla ca este insarcinata si este nevoita sa isi transforme intreaga viata si sa accepte lucrurile neprevazute ca o calatorie neasteptata catre familie si dragoste.

Witherspoon a declarat ca se bucura sa faca parte din aceste doua proiecte: “Atat povestea lui Sarah Haywood, cat si cea a lui Aline Brosh McKeena imbina tot ceea ce iubim la comediile romantice traditionale, cu personaje principale feminine puternice, inteligente si determinate”.

Invitata la o emisiune CBS, Reese Witherspoon a marturisit ca se simte cateodata coplesita de toate sarcinile pe care le are de facut ca producator, actrita si mama, dar continua de fiecare data pentru ca este “propriul ei bilet de loterie”

Actrita se simte responsabila pentru femeile mai tinere din industrie, vrea sa fie o motivatie pentru ele si alege de fiecare data sa parieze pe ea insasi, atunci cand nimeni altcineva nu o face. Pe 22 martie, Witherspoon a implinit 44 de ani si a sarbatorit alaturi de sotul sau, Jim Toth, fiica Ava, 20 de ani si fii Deacon, 15 ani, si Tennessee, 7 ani.

Citește în continuare