Skip to content

Olaf din „Frozen” are un nou cantec, despre a sta acasa, in izolare

Compozitorii premiati la Grammy si Oscar, Kristen Anderson-Lopez si Robert Lopez au scris o piesa noua pentru personajul Olaf din filmul „Frozen”, intitulata „I Am With You” si interpretata de Josh Gad. Cantecul a fost lansat pe canalul de YouTube Disney Animation si face parte din seria de scurtmetraje „At Home With Olaf”.

Aflat in izolare in palatul Arendelle, Olaf canta melodia „I Am With You”, in timp ce scrie o scrisoare pentru un prieten, despre cat de mult ii lipseste si nerabdarea reintalnirii. Clipul de 3 minute a fost regizat de acasa, de catre Dan Abraham, si este un montaj cu scene de tandrete din filmele de animatie clasice Disney, printre care „Alice in Tara minunilor”, „Cenusareasa”, „Doamna si vagabondul”, „Zootopia”, „Dumbo”, „Frumoasa si bestia”, „Tarzan” si multe altele.

Actorul Josh Gad, care si-a imprumutat vocea pentru simpaticul om de zapada, a cantat melodia din propria casa sperand sa se bucure toti prietenii personajului Olaf din intreaga lume, aflati in izolare.

Intreaga serie de scurtmetraje „At Home With Olaf”, realizata integral de acasa, a fost o incantare pentru fanii adorabilului personaj Olaf din filmul de animatie premiat cu Oscar.

Noua melodie vine in completarea seriei de 20 de clipuri lansate in perioada de izolare, de-a lungul lunii aprilie, animate de Hyrum Osmond si interpretate de Josh Gad. Fiecare clip dureaza in jur de 1 minut si il prezinta pe Olaf in diferite ipostaze, inclusiv cand merge la pescuit, cand face gimnastica sau cum isi ciopleste un dovleac. Ele pot fi vazute pe Disney.com.

Disney Animation a anuntat pe Twitter ca o noua serie de sase episoade numita „Into the Unknown: Making Frozen 2”, cu imagini din culise si despre eforturile realizarii animatiei „Frozen 2”, urmeaza sa fie difuzata pe canalul Disney+ pe 26 iunie.

„Frozen 2” este continuarea peliculei de succes „Frozen”, care a fost distinsa cu 38 de premii in 2013, printre care doua premii Oscar pentru cel mai bun film de animatie si cea mai buna melodie originala „Let it Go” interpretata de cantareata Demi Lovato, doua trofee Globul de Aur, doua premii Grammy si premiul BAFTA pentru cel mai bun film de animatie.

Lansat in SUA pe 22 noiembrie 2019, „Frozen 2” a avut incasari record de 1,44 miliarde de dolari, captivand publicul din toata lumea inca de la debut.

Printre vedetele care interpreteaza personajele din film se numara Idina Menzel, Kristen Bell, Josh Gad, Jonathan Groff, Sterling K. Brown si Evan Rachel Wood.

Citește în continuare