Skip to content

„Caini” si „Ursul” – vizionari gratuite in week end pe TIFF Unlimited, in parteneriat cu IQOS

In acest week end puteti vedea gratuit pe platforma Tiff Unlimited doua dintre filmele romanesti premiate, cu distributii foarte puternice. Gratuitatea este oferita cu participarea exceptionala IQOS care acopera costurile de difuzare si drepturile de autor.

Pentru weekendul dedicat filmelor romanesti pe unlimited.tiff.ro (16-17 mai), IQOS recomanda publicului din Romania doua productii din zone foarte diferite pentru a acoperi toate gusturile – un film foarte intens, cu o structura de thriller („Caini), dar si o comedie foarte simpatica despre un urs care urmeaza sa fie vandut de la circ („Ursul”).

Caini, in regia lui Bogdan Mirica, cu Dragos Bucur, Gheorghe Visu si Vlad Ivanov in rolurile principale, a primit Premiul FIPRESCI si Trofeul Transilvania la TIFF in anul 2016.

Filmul este povestea lui Roman, un tanar de la oras, ajunge intr-un sat izolat din Dobrogea, unde are de gand sa vanda pamantul mostenit de la bunicul sau care a murit cu cateva luni in urma. In timp ce face demersurile pentru vanzarea mosiei, Roman devine, treptat, martorul unor evenimente bizare. „Caini” va fi disponibil sambata, 16 mai, la ora 21:00, pe platforma TIFF Unlimited. Link-ul de vizionare va fi disponibil pe pagina de facebook TIFF Unlimited, inainte de ora la care este programat live stream-ul.

Ursul, in regia lui Dan Chisu,  ii are protagonisti pe Serban Pavlu, Claudiu Bleonț, Gabriel Spahiu.

In „Ursul” noul director al Circului de Stat incearca sa rezolve problemele financiare ale instituției prin vanzarea singurului urs – batran si pe moarte – unui vanator german.

Filmul va putea fi vizionat duminica, 17 mai, de la ora 21:00, pe platforma TIFF Unlimited.  Link-ul de acces va fi disponibil pe pagina de facebook TIFF Unlimited, inainte de ora la care este programat live stream-ul.

TIFF Unlimited este primul serviciu de streaming lansat de un festival de film din Romania si singurul produs de acest gen din Europa Centrala si de Est.

Platforma este disponibila online si in aplicațiile iOS si Android (mobile, Android TV si Apple TV), cu un catalog de peste 100 de titluri, actualizat constant. Noii abonati beneficiaza de o perioada extinsa de free trial de 14 zile.

Pe platforma TIFF Unlimited sunt disponibile filme de arta, experimentale si clasice, filme din programul festivalului, dar si din portofoliul companiilor de distribuție de film din Romania, atent curatoriate pentru a aduce un plus de inspirație si stare de bine in zilele pe care le petreceti in casa.

Material susținut de IQOS.  IQOS este un produs destinat fumatorilor adulți, care altfel, ar continua sa fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Citește în continuare