Skip to content

Kylie Minogue a creat al 15-lea album din cariera in izolare, cu melodii disco pentru publicul matur.

Acum cateva luni, Kylie Minogue a inceput sa lucreze la cel de-al 15-lea album de studio. De curand, artista a dezvaluit ca materialul se va numi “Kylie” si va avea un sound disco, reinterpretat intr-o maniera moderna si matura.

Minogue spera ca piesele de pe acest nou album sa fie o evadare pentru fanii sai. Le-a creat cu gandul ca “si adultii au nevoie de distractie” iar dansul este terapeutic la orice varsta.

“Say So” de la Doja Cat sau “Don’t Start Now” de la Dua Lipa sunt hiturile recente care au readus influentele disco in topuri si au influentat-o pe Kylie sa revina la stilul care a facut-o celebra.

Discutand despre muzica pop si disco, Minogue a spus ca totul in viata este ciclic si, pe cand avea 8 ani, iubea muzica disco, iar acum iubeste interpretarile moderne ale acestui gen.

Multe dintre hiturile recente sunt inspirate din stilul pop-disco al anilor 2000, iar Minogue a fost unul dintre primii artisti care a ajutat la reintoarcerea acestui gen prin cantece precum “Spinning Around”. 

Inaintea pandemiei, Minogue a lucrat cu producatorul german Mousse T, cu DJ-ul italian Alex Gaudino si in studioul lui Mirwais, cunoscut pentru colaborarile cu Madonna.

Dupa instaurarea perioadei de izolare sociala, Kylie a inceput sa inregistreze in studioul de acasa si sa invete mai mult despre tehnica necesara pentru a-si produce propriile melodii.

Alistair Norbury, presedintele casei de discuri BMG, a declarat ca Minogue a invatat sa foloseasca software-ul muzical Logic cu ajutorul lectiilor predate pe Zoom de catre reprezentantii BMG si a devenit mult mai creativa in acest domeniu.

Norbury a dat alte detalii si despre materialele aflate in lucru ale altor artisti reprezentati de BMG, cum ar fi Natalie Imbruglia, Katie Melua si trupa Texas.

Natalie Imbruglia lucreaza la primul album original dupa mai bine de 10 ani de la ultimul material. Inregistrarile continua in regim de izolare, 8 cantece sunt deja gata iar data de lansare a noului album a fost amanata pentru 2021.

Katie Melua a terminat inregistrarile la cel de-al 8-lea album care urmeaza sa fie promovat spre finalul anului 2020.

La fel se intampla si cu trupa Texas, despre care Alistair Norbury a spus ca va lansa un material nou tot in acest an, iar in prezent vocalista Sharleen Spiteri lucreaza la editarea pieselor in izolare. 

Citește în continuare