Skip to content

In week end Robbie Williams a cantat cu Take That pentru un concert caritabil

Robbie Williams  si-a unit fortele cu fostii colegi de trupa, Gary Barlow, Mark Owen si Howard Donald pentru un concert caritabil transmis vineri pe YouTube.

In stilul sau caracteristic, Robbie a intrat tarziu pe „scena” online si a facut referire la reticienta sa de a se alatura trupei, spunand ca „data trecuta a intarziat 15 ani.”

Robbie Williams, in varsta de 46 de ani, a canta ultima data impreuna cu Take That la finala The X Factor din 2018. Acesta a parasit trupa in 1995, iar Take That s-a desfiintat un an mai tarziu.

Gary Barlow a dat startul concertului realizat din locuintele lor cu piesa „The Greatest Day”, iar dupa ce Robbie s-a decis sa se alature trio-ului, acestia au cantat o selectie de hit-uri clasice printre care „Back For Good”, „The Flood”, „Pray” si „Never Forget”.

Inca o data, Robbie si-a aratat talentul de showman purtand un blazer roz cu imprimeu de leopard, in timp ce baietii, mai putin Jason Orange care nu a participat, foloseau o intreaga serie de recuzite pentru a face atmosfera in timpul concertului, de la lumini de discoteca pana la confetti.

Gary a fost in elementul sau in timp ce canta la pian si la microfon.

Intr-o pauza, acestia au discutat despre ce au invatat in timpul izolarii. Howard a marturisit glumind ca a citit foarte multe carti pentru copii in ultimele sase saptamani, mai multe carti decat a citit in viata sa.

Fanii formatiei au fost bucurosi de prestatia muzicienilor reactionand pozitiv pe Twitter si laudandu-i pentru concertul gratuit care le-a transformat seara intr-o experienta frumoasa, cu amintiri nostalgice.

In aprilie, Robbie si Gary au interpretat un duet virtual al piesei lor din 2010, „Shame”.

Cei doi au scris impreuna piesa pentru cel de-al doilea album de succes al lui Robbie, „In and Out of Consciousness: Greatest Hits 1990-2010”. A fost prima data cand acestia au colaborat pentru o melodie si a fost si prima data cand au lucrat impreuna dupa ce Robbie a parasit Take That in 1995.

Take That a avut 12 single-uri pe primul loc in topul UK Singles Chart si opt albume care au fost pe prima pozitie si sunt in prezent cea mai de succes trupa de baieti din istoria topurilor britanice.

Grupul s-a format in 1989 in Manchester si l-a avut ca manager pe Nigel Martin-Smith.

Dupa succesul rasunator, Robbie Williams a renuntat la trupa in 1995 si a continuat sa aiba o serie de hituri ca artist solo, inclusiv „Rock DJ” si „Angels”.

Trupa – mai putin Robbie – s-a reunit inca o data in 2006 si a obtinut un mare succes cu albumul „Beautiful World”. Williams a reveni alaturi de acestia in 2010, inregistrand materialul discografic „Progress”, promovat printr-un turneu. A renuntat din nou la trupa patru ani mai tarziu deoarece urma sa devina tata pentru a doua oara.

Robbie Williams a sustinut un concert pentru prima data in Romania in 2015, in Piata Constitutiei din Bucuresti, si a revenit in 2019 in cadrul festivalului Untold, desfasurat pe stadionul Cluj Arena.

Take That au compus o piesa si pentru coloana sonora a filmului „Stardust”, intitulata „Rule The World”, care a reusit sa ajunga pe locul al doilea in topurile din Marea Britanie si care a fost a cincea cea mai bine vanduta piesa a anului 2007. Albumul „Beautiful World” s-a calsat al patrulea in topul vanzarilor din acelasi an.

Citește în continuare