Skip to content

Filmarile „Misiune: Imposibila 7” vor fi reluate in septembrie. Scenele care se desfasoara in aer liber vor avea prioritate.

Echipa de productie a noului filmul „Misiune: Imposibila 7” are in plan sa inceapa filmarile in luna septembrie, dupa ce au fost suspendate la inceputul acestui an din cauza pandemiei. 

Simon Pegg, actorul care il interpreteaza pe Benji Dunn, a oferit detalii publicatiei Variety despre repornirea filmarilor cu noile masuri de siguranta. Acesta a glumit referindu-se la scenele de lupta care ar trebui sa se desfasoare „la cinci metri distanta”.

Cu toate acestea, actorul britanic, care joaca in thrillerul „Mostenirea” si care a aparut recent in „The Boys”, intrebat fiind despre logistica reluarii filmarilor, a mentionat ca vor trebui luate masuri care sa stabileasca daca sunt in siguranta persoanele implicate in activitati fizice prea apropiate. 

Planurile de repornire a filmarilor pentru o productie majora cum este „Misiune: Imposibila 7”, cu o echipa si o distributie uriasa, cat si locatii multiple, vor fi percepute ca un impuls puternic pentru industria mondiala cinematografica.

Asistentul de regie Tommy Gormley a fost primul care a confirmat reluarea filmarilor in toamna, pentru BBC Radio 4, si a mentionat ca echipa de productie spera sa viziteze toate tarile planificate pentru filmari.

Gormley a adaugat ca este convins ca productia Paramount isi va putea urma programul de filmare stabilit pentru perioada septembrie – aprilie/mai, adaugand ca este o provocare, deoarece nu este un film de interior, ci un spectacol complex care ii va tine pe spectatori in suspans. 

Acesta a mai mentionat ca desi unele scene sunt dificil de filmat, nu vor putea realiza un lungmetraj „Misiune: Imposibila ” fara scene concentrate pe actiune, fara imagini din multime si momente de cascadorie, majoritatea interpretate de Tom Cruise.

Producatorul scotian Tommy Gormley este cunoscut pentru lungmetrajele de actiune si science fiction pe care le-a co-regizat printre care si „Star Trek” si „Star Wars: The Force Awakens”.

Acesta a regizat o serie de seriale TV, inclusiv „Fringe” si a fost asistent de regie pentru „John Carter”, „Mission: Impossible – Ghost Protocol”, „Super 8”, „The Phantom of the Opera”, „2012” si „Wonder Woman”.

Gormley a explicat ca industria cinematografica este extrem de adaptabila si agila, amintindu-si ca a lucrat acum cativa ani intr-o fabrica de bere uriasa pentru un film „Star Trek”, unde membrii echipelor de filmare au trebuit sa poarte ochelari, protectie pentru urechi si manusi – similar cu kit-ul de protectie impotriva coronavirusului. Obisnuiti sa filmeze in locatii diferite si situatii extreme, cu o pregatire amanuntita vor reusi sa finalizeze si aceasta productie.

Filmarile cu Tom Cruise in rolul principal au fost suspendate pentru o perioada nedeterminata la sfarsitul lunii februarie, cu cateva zile inainte ca echipa sa inceapa sa filmeze in Venetia.

Chiar daca actorul a trebuit sa plece in Marea Britanie la inceputul pandemiei, starul de la Hollywood isi doreste sa termine filmarile pentru „Misiune: Imposibila 7” in Venetia.

Din distributia filmului mai fac parte Simon Pegg, Alec Baldwin, Vanessa Kirby si actrita suedeza Rebecca Ferguson.

Cunoscut pentru „Jack Reacher” (2012), „Mission: Impossible – Rogue Nation” (2015) si „Mission: Impossible – Fallout” (2018), Christopher McQuarrie va regiza si urmatoarele doua lungmetraje cu Tom Cruise in rolul principal, „Mission: Impossible 7” si „Mission: Impossible 8”, carora Paramount le-a amanat lansarea.

Astfel, cel de-al saptelea film din serie era programat sa aiba premiera pe 23 iulie 2021, dar a fost reprogramat pentru 19 noiembrie 2021, pe cand al 8-lea va fi in 2022, in aceeasi luna.

Continuarile francizei „Misiune: Imposibila” (1996), cu Tom Cruise in rol principal, si decizia regizorului de a merge cu doua filme in paralel a aparut din nevoia de a avea libertate de a spune povestea emotionanta si convingatoare, nu doar a personajului principal, ci a intregii echipe.

Citește în continuare