Skip to content

Keanu Reeves si Alex Winter au trimis un mesaj video absolventilor liceului urmat de personajele lor din filmul “Bill & Ted”

La ceremonia de absolvire virtuala, promotia 2020 a Liceului San Dimas a primit un mesaj video de incurajare de la Keanu Reeves si Alex Winter

In 1989, cei doi actori au inregistrat un mare succes cu filmul “Bill & Ted’s Excellent Adventure”, ai carui protogonisti erau elevi la acelasi liceu din California. In film, atunci cand lucreaza impreuna pentru un proiect la Istorie, Bill si Ted descopera o masina a timpului si intalnesc personalitati marcante din trecut.

Pelicula a mai avut o continuare in 1991, “Bill & Ted’s Bogus Journey”, iar in august anul acesta, daca nu vor fi amanari, ar trebui sa se lanseze “Bill & Ted Face the Music”.

Videoclipul a fost difuzat inainte de prezentarea tuturor elevilor, a durat aproximativ 1 minut, iar Reeves si Winter s-au prezentat drept “Wyld Stallyns”, numele trupei lor din film

Cei doi actori s-au filmat separat, de acasa, respectand distantarea sociala, i-au incurajat pe elevi si au facut glume folosind replici din film. Keanu Reeves a purtat un tricou pe care scria “Be Excellent to Each Other”, un citat din”Bill & Ted”, iar Alex Winter si-a exprimat regretul ca studentii nu au avut parte de o ceremonie de absolvire clasica.

Bill Preston si Ted Logan vor aparea din nou pe marile ecrane, prima data dupa aproape 30 de ani. Alex Winter a anuntat pe contul lui de Twitter ca totul este pregatit pentru lansare, iar in curand vor fi date publicitatii trailere si mai multe poze de la filmari

“Face the Music” ii regaseste pe Bill si Ted foarte aproape de a compune “cel mai tare cantec scris vreodata”, dar chiar atunci cand sunt foarte aproape de a face asta, primesc un mesaj din viitor. Cei doi afla ca doar cantecul lor poate salva lumea, asa ca trebuie sa isi accepte si sa isi implineasca destinul, cu ajutorul fiicelor lor si a catorva legende din industria muzicala.

Fanii “Bill & Ted” au fost incurajati sa participe la campania “Party On”, sa se inregistreze cantand la chitara si sa trimita producatorilor videoclipul. Multe dintre filmulete au fost folosite la montajul fimului

Astfel, multi dintre fani vor fi si ei parte a “Bill & Ted Face the Music”, o modalitate prin care producatorii le multumesc acestora. Scenaristul filmului, Ed Solomon, a declarat ca acest al treilea film a fost realizat pentru actori si echipa producatoare, dar mai ales pentru fani, cei care si-au dorit cel mai mult aceasta continuare.

Citește în continuare