Skip to content

Tommy Lee, tobosarul trupei Mötley Crüe, a lansat doua single-uri noi dupa o pauza de 15 ani

Solistul trupei Limp Bizkit, Fred Durst, a regizat videoclipurile pentru piesele „Knock Me Down” si „Tops”, interpretate de Tommy Lee, doua melodii solo care vor face parte de pe noul album al muzicianului „Ando”, care este programat sa apara pe 16 octombrie 2020.

Sunt primele piese solo ale lui Lee din ultimii 15 ani, dupa LP-ul intitulat „Tommyland: The Ride” din 2005.

Albumul va contine un cover dupa piesa regretatului artist Prince – When You Were Mine, impreuna cu Lukas Rossi, precum si colaborari cu artistii King Elle Noir pentru piesa „P.R.E.T.T.Y.”  si Brooke Candy pentru „Demon Bitches”. De asemenea, noul material discografic va fi impartit in doua: o jumatate cu colaborari feminine, cealalta parte cu single-uri cantate impreuna cu diferiti muzicieni.

Fred Durst a fost implicat in mai multe proiecte cinematografice in ultimii zece ani.

Pe langa realizarea videoclipurilor diferitilor artisti, anul trecut a regizat thrillerul „The Fanatic”, cu John Travolta, Devon Sawa si Ana Golja. Durst a mai regizat productiile „The Education of Charlie Banks” (2007) si „The „Longshots” (2008).

Ambele piese interpretate de Tommy Lee sunt colaborari cu invitati speciali, care si-au scris propriile versuri, iar cantecele au influente de rock, rap, hip-hop si hardrock. Single-ul „Knock Me Down” este realizat impreuna cu rapperul Kilvein, care si-a lansat cel mai recent album, MK Ultra, in 2019, iar piesa „Tops” este o colaborare cu o artista sud-africana de rap, PUSH PUSH.

Doua dintre melodiile lui PUSH PUSH , „Jut Life” si „Atom Bomb”, au fost utilizate in serialul american de televiziune „Broad City” de pe Comedy Central.

Dupa materialul din 2005, Tommy Lee a lansat albumul „A Public Disservice Announcement” in 2010 cu trupa de rap-rock Methods of Mayhem si a colaborat cu DJ-ul acesteia, Aero, la proiectul #MSND din 2013.

Considerata a fi parte din primul val al glam metal-ului, Mötley Crüe a anuntat ca si-au amanat turneul cu Def Leppard, Poison si Joan Jett din cauza pandemiei de coronavirus. Turneul care cuprindea 30 de orase este in prezent programat pentru 2021.

Mötley Crüe este una dintre cele mai bine vandute trupe heavy metal din toate timpurile si a luat fiinta in Los Angeles, California, in anul 1981.

Band-ul a fost fondat de catre basistul Nikki Sixx si rockerul Tommy Lee, carora mai tarziu li s-au alaturat chitaristul Mick Mars si vocalistul Vince Neil.

Anul trecut, pe 22 martie 2019, trupa a lansat patru piese noi pentru coloana sonora a productiei Netflix „The Dirt”, bazata pe autobiografia trupei publicata de New York Times in 2001. Soundtrack-ul s-a clasat pe prima pozitie in iTunes All Genres Album Chart si pe locul trei in topul Billboard Top Album. A fost una dintre cele mai bine vandute autobiografii publicate de New York Times.

The Dirt este o poveste necenzurata despre sex, droguri si rock’n roll, faima si pretul platit pentru excese. Regizorul Jeff Tremaine (co-creatorul Jackass si Bad Grandpa) prezinta cum Nikki Sixx (Douglas Booth), Mick Mars (Iwan Rheon), Tommy Lee (Colson Baker) si Vince Neil (Daniel Webber) au adus trupa Mötley Crüe de la Sunset Strip din California pe cele mai faimoase scene mondiale si ce a insemnat sa devina printre cea mai cunoscuta trupa de rock din lume.

Citește în continuare