Skip to content

Black Eyed Peas lanseaza piesa „No Mañana” si anunta aparitia unui nou album intitulat „Translation”

Trupa Black Eyed Peas (will.i.am, Taboo si apl.de.ap) au anuntat pe Twitter ca, saptamana viitoare, vor lansa un nou material discografic intitulat „Translation”. Acesta vine dupa „Masters Of The Sun Vol. 1” din 2018, si este al optulea album de studio care va aparea pe 19 iunie 2020 prin casa de discuri RCA.

Vestile despre noul album au fost insotite de single-ul „No Mañana”, o colaborare plina de energie cu star-ul dembow El Alfa.

„Translation” va contine colaborari cu Shakira, J Balvin, Ozuna, French Montana, Becky G, Maluma, Nicky Jam si cantareata J Rey Soul.

Apl.de.ap a ales-o pe J Rey Soul sa se alature trupei Black Eyes Peas inca din 2013, cand a descoperit-o in cadrul emisiunii The Voice, editia din Filipine. In 2018 au colaborat pentru albumul „Masters Of The Sun Vol. 1”, iar artista i-a insotit si in turneul mondial din 2019.

In aprilie, Black Eyed Peas au revenit cu un nou single vesel, „Mamacita”, impreuna cu cantaretul latin Ozuna si cu J. Rey Soul, care combina stilurile house, latino si reggaeton.

Viitorul album va contine 15 piese, printre care „Girl Like Me” in colaborare cu Shakira, „Feel the beat”, un feature cu Maluma si „Vida Loca” cu Nicky Jam si Tyga.

Single-ul „Ritmo (Bad Boys for Life)” cantat impreuna cu J Balvin face parte de pe coloana sonora a filmului „Bad Boys for Life” regizat de Adil El Arbi si Bilall Fallah, cu Will Smith si Martin Lawrence.

Formatia americana de muzica hip hop/R&B si pop/dance a fost fondata in 1995, in Los Angeles, de catre Will.I.Am, Apl.De.Ap si Taboo.

In 2003 cei trei membrii ai trupei au cooptat-o pe Fergie – pe numele sau real Stacy Ferguson – si au lansat albumul de succes, „Elephunk”, care a produs hiturile „Where is the Love?”, „Shut Up” si „Hey Mama”.

Albumul „Monkey Business” lansat in 2005 a castigat de trei ori discul de platina in Statele Unite si Marea Britanie, iar hit-urile „Don’t Phunk With My Heart” si „My Humps” s-au clasat pe locul intai in topurile din Australia si Canada, si pe a treia pozitie in cele din Statele Unite.

Fergie a colaborat cu The Black Eyed Peas la cele doua albume inainte de debutul solo si albumul ei „The Dutchess” din 2006, dar a continuat colaborarea cu acestia pentru „The E.N.D.” (2009) si „The Beginning” (2010).

In 2017, solistul will.i.am a confirmat ca Fergie a parasit trupa si va continua sa se concentreze pe o cariera solo. In acelasi an, artista a lansat al doilea album intitulat „Double Dutchess”.

Dupa o pauza de aproape trei ani, pe 3 iunie 2009, formatia s-a intors cu un albumul electro-dance „The E.N.D.”, iar primele doua single-uri, „Boom Boom Pow” si „I Gotta Feeling” au primit premii Grammy si au stationat timp de 26 de saptamani consecutive pe prima pozitie din clasamentul Billboard Hot 100.

Fanii din Romania s-au bucurat de un concert Black Eyed Peas in cadrul editiei din 2018 a festivalului Untold de la Cluj-Napoca. Acestia urmau sa urce pe scena de la Neversea din acest an, dar evenimentul a fost amanat pentru anul 2021 din cauza pandemiei.

Grupul Black Eyed Peas a castigat sase premii Grammy si numeroase trofee MTV Awards, iar albumele sale au fost vandute in peste 70 de milioane de copii la nivel mondial.

Citește în continuare