Skip to content

Vedetele serialului The Crown, Olivia Colman si Josh O’Connor se reintalnesc in povestea romantica “Mothering Sunday”

Seria filmelor istorice britanice continua cu o productie care ii aduce din nou fata in fata pe Olivia Colman si Josh O’Connor “Mothering Sunday”, film in care vor mai juca si Colin Firth impreuna cu Odessa Young.

Regizor va fi Eva Husson (“Girls of the Sun”) iar scenarista este una dintre cele mai apreciate femei din domeniu, Alice Birch care are in portofoliu doua dintre succesele momentului “Normal People” si “Succession”.

Filmul are la baza o carte de Graham Swift a carei actiune se petrece in Anglia in 1924 intr-o singura zi.

Este povestea unei menajere care are o zi libera chiar in ziua in care stapanii ei merg la logodna unui vecin, care vecin a fost iubitul menajerei pentru multi ani, intr-o relatie secreta. Filmul va fi o comedioara romantica, in haine de epoca, si va avea un final fericit.

Au inceput deja pregatirile, totul este in faza de preproductie, dar este mult prea devreme sa se stabileasca o data a premierei. Daca totul merge bine, filmarile ar trebui sa inceapa in debutul toamnei.

In seria The Crown, Josh O’Connor l-a interpretat pe printul Charles, in timp ce Olivia Colman a fost Regina Elisabeth II-a, mama acestuia.

In noul film, O Connor este tanarul care are logodna la care merge familia formata din personajele jucate de Colin Firth si Colman.

Josh O’Connor are 30 de ani, a fost protagonistul seriei The Durrells si a castigat un premiu BAFTA pentru rolul sau din God’s Own Country (un film cu premiera in 2017). Olivia Colman este una dintre cele mai premiate actrite britanice in acest moment: are un premiu Oscar, patru premii BAFTA, trei Globuri de aur si multe alte premii in festivaluri de film si competitii ale castelor din cinematografie.

Citește în continuare