Skip to content

Desene ironice cu scheletele celebritatilor. Lumea din spatele celebritatilor care au influentat arta.

Unul dintre cei mai nonconformist artisti americani, Bradley Theodore, a lansat un nou proiect in care vrea sa arate “lumea din spatele celebritatilor care au influentat arta”

Proiectul lui Bradley consta in mai multe picturi in care personalitati iconice din moda si arta sunt reprezentate prin schelete colorate.

De la Coco Chanel la Karl Lagerfeld, noul proiect al lui Bradley Theodore surprinde intr-o nota comica, dar si filosofica, cultura pop.

Bradley recunoaste ca in ultimul an a trecut printr-o depresie provocata si de presiunea la care a fost supus intr-o lume care promoveaza haotic cultura pop si ca a folosit aceasta perioada intunecata pentru creatiile sale.

El spune ca oricat de triste ar putea parea desenele lui daca te gandesti ca sunt schelete umane, ele de fapt reprezinta o parte din spiritul fiecarui artist pe care a incerat sa-l surprinda in acest proiect.

Nascut pe o insula in Caraibe, dar crescut in New York, Bradley Theodore a dobandit recunoasterea internationala inca de la debutul carierei lui. Intotdeauna lucrarile lui au fost influentate de cultura pop, au fost foarte colorate si cu o nota dulce amara a mesajului.

Abordarea lui unica l-a facut sa aiba colaborari cu Moët, Rolls-Royce sau Moleskine. In 2016, Bradley a fost artistul oficial al US Open, unde a desenat un mural urias in apropierea terenurilor de tenis. In 2017, Google l-a invitat sa fie Artist in Residence (AiR), iar in urma cu doi ani, la aniversarea a 50 de ani de la lansarea brandului Puma, Bradley Theodore a creat o serie limitata de desene pentru produsele de incaltaminte si cateva hanorace.

Citește în continuare