Skip to content

Netflix va lansa o serie cu Pharrell Williams despre muzica gospel. Unchiul lui Pharrell e invitat in show

Seria “Voices of Fire” care va fi difuzata de Netflix la sfarsitul anului 2020 il are ca personaj principal pe Ezekiel Williams, unchiul lui Pharrell Williams, unul dintre cele mai cunoscute personaje din domeniul muzicii gospel. Ezekiel Williams este episcop, muzician si cauta talente pentru corurile de gospel din Hampton Roads, Virginia.

Pharrell Williams va spune povestea unuia dintre cele mai impresionante coruri de gospel din lume

Pentru aceasta serie, Pharell Williams va fi producatorul executiv, dar va aparea si in seria pe care o considera el ca fiind povestea unuia dintre cele mai inspirationale coruri de gospel din lume si se va filma chiar in orasul sau natal, Hampton Roads. Actiunea serialului se va petrece pe strazile orasului, acestia cautand voci care sa se potriveasca in corul de gospel.

Oficialii Netflix au declarat ca „mai multe istorii personale pot oferi o voce colectiva care sa insemne mai mult, asadar episcopul Williams si echipa sa vor cauta persoane de toate varstele, etniile, nationalitatile si mediu de provenienta”.

BISHOP EZEKIEL WILLIAMS si PHARRELL WILLIAMS in VOICES OF FIRE.

Pharrell Williams a pastrat inca de la inceputul carierei sale gospelul in melodiile sale

Pharrell Williams a avut tot timpul influente gospel in muzica sa, chiar de la primele sale melodii cand lucra cu Chad Hugo. In ianuarie, Pharell Williams a condus un cor de gospel, prezentand “Letter to My Godfather” in Jimmy Kimmel Live, in memoriam producatorului muzical Clarence Avant.

Fostul jurat de la The Voice si castigatorul a 13 premii Grammy, dar si a multor alte distinctii, cu o cariera impresionanta in muzica, este una dintre cele mai active voci din industria de entertainment care incearca sa reconstruiasca noua normalitate prin actiuni concrete: artistul a participat la initiativa One World: Together at Home, in campania virtuala Graduate Together: Class of 2020 initiata de Barack Obama, dar si in miscarea Black Lives Matter.

Citește în continuare