Skip to content

Regina Marii Britanii scoate la vanzare gin obtinut cu ingrediente din gradina sa. Primul lot e sold out, va puteti inscrie pentru lotul 2

Palatul Buckingham Palace a produs propria marca de gin pe care-l scoate acum la vanzare, iar banii vor merge catre organizatiile pe care le patroneaza Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Ginul este facut cu ingrediente din gradinile regale, incluzand lamaie, verbena, frunze de dud, costa 40 de lire, iar pentru colectionari este foarte valoros.

Primul lot de gin a fost pus la vanzare luni, pe site-ul magazinului Casei Regale si s-a vandut in mai putin de 8 ore in integralitate. Cei care au ratat prima tura de vanzare se pot inscrie aici pentru precomenzi si pot cumpara din noul lot care va fi in magazinul regal incepand cu 31 august.

Toate incasarile merg catre Royal Collection Trust, o organizatie care are in grija colectiile regala de arta si toate muzeele deschise in resedintele regale.

Cu o asa de mare popularitate, au inceput sa apara si recomandari de retete pentru ginul regal. E recomandat sa fie servit cu gheata, apa tonica si lamaie, fiind un gin cu baza de citrice. Versiunea preferata de Regina e intr-o combinatie cu Dubonnet.

Actorul Ryan Reynolds a profitat de lansare sa faca glume pe Instagram pe baza acestui gin, postand o factura falsa cum ca Paul McCartney i-a trimis gin prin posta. De altfel, Reynolds are propriul brand de gin, Aviation.

View this post on Instagram

Pre-ordered.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Citește în continuare