Skip to content

#poartaMasca: Olimpia Melinte, actrita

Se duc atatea razboaie in legatura cu masca de protectie si ma tot intreb cat se pierde inutil pentru vorbe, cand totul tine, de fapt, de felul in care exersam responsabilitatea si grija fiecaruia dintre noi. 

Sa porti masca e un semn de respect pentru cei din linia intai, pentru bunicii si parintii tai, dar si pentru tine, oricine ai fi si oricat de sanatos sau in putere te-ai simti. Si daca incepi sa privesti masca si ca pe un must-have al sezonului, de purtat responsabil si corect, parca dispare cat de cat si anxietatea care te poate cuprinde uneori cand e purtata timp indelungat. Pentru ca masca nu-ti face rau, insa, ignorarea realitatii in care traim si lipsa de grija da. Vrem sa trecem cu totii bine de pandemie, sa ne intalnim apoi sa ne bucuram impreuna de arta, cultura, sport, de familie si prieteni, de public, de imbratisari. Te rog, poarta masca, pastreaza distanta fizica si ramai sanatos!

Olimpia Melinte, actrita

Din septembrie, Olimpia Melinte revine pe micile ecrane in sezonul trei din serialul „Vlad”, la Pro TV. 

O puteti vedea pe Netflix in „Selfie”, „Selfie 69”, Plansa si „Bucuresti NonStop”. Daca mergeti la TIFF (31 iulie – 9 august), o vedeti si in „Si atunci… ce e libertatea?”, de Andrei Zinca.

Citește în continuare