Skip to content

#poartaMasca: Daniel Sandu

Poarta masca de protectie si poart-o CORECT daca ii respecti pe cei din jurul tau si daca tii la cei dragi tie. Si vei avea si respectul meu.

Iar daca nu porti masca de protectie ori daca o porti INCORECT, inseamna ca nu-ti pasa de cei din jur, iar eu nu te voi respecta pe tine, indiferent cine esti, indiferent daca te uiti sau nu la filmele mele.

Daniel Sandu, regizor

Daniel Sandu a debutat in lungmetraj in 2017, cu „Un pas in urma serafimilor“, care a fost nominalizat la 15 categorii ale Premiilor Gopo si a câstigat 8 trofee, inclusiv pentru Cel mai bun film, Cel mai bun scenariu si Cel mai bun regizor.  Sandu este unul dintre scenaristii serialului HBO Europe „Hackerville“. Serialul „Bani negri (pentru zile albe)“, scris si regizat de Daniel Sandu, productie HBO Europe realizata in România, va avea premiera anul acesta la HBO si pe HBO GO. 

Vineri, 7 august, de la 21.30, la Club Transilvania, chiar inainte de premiera oficiala pe micile ecrane, publicul TIFF poate urmari primele doua episoade din productia originala Bani negri (pentru zile albe)/ Tuff Money, o poveste plina de umor despre un jaf neobisnuit.

Citește în continuare