Skip to content

Cu Nespresso vezi in serile de week end filmele de la TIFF la Bucuresti. Pentru un consum sustenabil de cafea, va recomandam capsulele reciclabile Nespresso

Daca n-ati ajuns la Cluj, dar vreti sa vedeti o parte din filmele din festival, o puteti face si serile din acest week end in Calea Victoriei 192 A, vis a vis de Casa Vernescu.

Urban.ro impreuna cu Nespresso, partener traditional TIFF, va recomanda sa vedeti urmatoarele filme.

Vineri, 14 august, vedeti LES TRADUCTEURS / TRADUCATORII, un thriller frantuzesc cu hackeri si traducatori de literatura. Filmul a fost difuzat la TIFF în Piata Unirii si îi are în distributie pe Olga Kurylenko (James Bond), Lambert Wilson si Eduardo Noriega.

Sambata, 15 august, e proiectat PATRICK, filmul belgian care la TIFF 2020 a fost recompensat cu Premiul pentru Cea Mai Buna Regie (Tim Mielants) . Amplasat într-o tabara de nudisti, PATRICK este o tragicomedie despre revelatiile provocate de disparitia cuiva drag.

Duminica, 16 august, la ”Cinema sub clar de luna” vine URMA, lungmetrajul regizat de Dorian Boguta care a castigat Premiul Zilelor Filmului Romanesc pentru Debut la TIFF. Un thriller despre secretele pe care le ascund cei de langa noi, URMA îi are în distributie pe Teodor Corban, Dragos Bucur, Madalina Diana Ghenea, Irina Radulescu, Marin Grigore si Lucian Ifrim.

In aceste vremuri in care am constientizat mai mult ca niciodata importanta protejarii si valorizarii mediului inconjurator, e bine sa stiti ca alegand o cafea Nespresso, va bucurati de unele dintre cele mai rafinate si sofisticate sortimente de cafea, dar optati si pentru o solutie sustenabila in care reciclarea are un loc important.

Capsulele Nespresso nu doar ca mentin intacta prospetimea si aromele uimitoare ale acestei pretioase cafele, ci sunt si reciclabile.

De la sosirea sa in Romania in 2015, Nespresso a facut toate demersurile necesare pentru a crea infrastructura de colectare si reciclare a capsulelor de cafea. De 2 ani acest sistem este pus in aplicare si depinde de noi, fiecare consumator, cat reciclam.

Aluminiul, materialul cu care sunt facute aceste capsule si care a fost ales pentru ca pastreaza cel mai bine aroma cafelei, se poate recicla la infinit si poate fi refolosit in diverse produse.

Au demonstrat-o bicicletele Velosophy realizate cu aluminiu din capsule reciclate, la fel ca si pixul elegant Caran D’Ache.

Modelul cafelei la capsula Nespresso destinata unui aparat gandit special pentru a extrage cea mai buna aroma, in concentratia perfecta, este si o forma minimalista de a utiliza resursele naturale.

In aparatele Nespresso, totul este gandit in cantitatile exacte pentru optimizarea gustului perfect obtinut cu minimum de apa si energie consumata, in plus – dincolo de reciclarea integrala a capsulelor – zatul de cafea provenit din capsulele colectate poate fi transformat in compost sau folosit la crearea de energie regenerabila.

In Romania este foarte usor sa reciclati aceste capsule pentru ca, practic, Nespresso face totul pentru dumneavoastra: la achizitia capsulelor online sau in boutique-urile Nespresso din Bucuresti sau Cluj puteti solicita saculetii in care veti colecta capsulele folosite, pe care ii veti primi gratuit. Ei sunt ridicati gratuit de curierul care aduce comanda online daca specificati,  cu o simpla bifa intr-o casuta, pe site-ul Nespresso la comanda, sau ii puteti duce dvs la boutique Nespresso.

Nespresso incurajeaza fiecare consumator sa intre in procesul de reciclare capsule Nepresso si printr-un concurs la care puteti castiga una din cele 9 biciclete Velosophy puse in joc, sau unul din cele 50 de pixuri Caran D’Ache.

Nespresso, in Romania si nu numai, este unul dintre cei mai mari sustinatori ai filmelor de arta, pentru ca un film bun se potriveste perfect cu o cafea rafinata. Nespresso este partener traditional TIFF, un partner important al Festivalului de film de la Cannes, dar si un sustinator al  Les Films de Cannes a Bucharest.

Citește în continuare