Skip to content

Will Smith si Kevin Hart vor juca si vor produce un remake al comediei „Planes, Trains & Automobiles”

Filmul original a fost regizat de John Hughes si i-a avut in rolurile principale pe Steve Martin si pe regretatul John Candy, interpretand un duo total nepotrivit, doi oameni de afaceri care incearca sa ajunga la Chicago de Ziua Recunostintei. Insa, in timpul calatoriei spre casa, dupa ce zborurile au fost anulate, acestia se confrunta cu o serie de peripetii neplacute.

Remake-ul va fi o actualizare moderna a originalului, cu Smith si Hart jucand cele doua personaje, care sunt fortate sa faca echipa pentru a depasi obstacolele din timpul calatorie.

Filmul va fi dezvoltat de HartBeat Productions si Westbrook Studios. Aeysha Carr („Brooklyn 99”) va scrie scenariul, facandu-si debutul in scrierea lungmetrajului. Hart si Smith vor produce filmul alaturi de Jon Mone – directorul de imagine si co-presedintele Westbrook Studios si Bryan Smiley – directorul de film si televiziune de la HartBeat.

Recent, Will Smith a putut fi urmarit in „Bad Boys for Life”, iar in prezent, acesta lucreaza la „King Richard”, in care interpreteaza rolul tatalui vedetelor de tenis Venus si Serena Williams.

Kevin Hart a fost vazut ultima data in productia „Jumanji: The Next Level” si a incheiat filmarile pentru drama „Fatherhood”, pe care Sony o va lansa in aprilie 2021.

Aeysha Carr a fost producator executiv pentru „Woke”, viitoarea serie Hulu, cu Lamorne Morris si Sasheer Zamata, care urmeaza sa apara in luna septembrie. Carr a mai scris cateva episoade pentru o serie de sitcom-uri, inclusiv serialul „Brooklyn 99”, „The Carmichael Show”, „Mixology” si „Everybody Hates Chris”.

Originalul „Planes, Trains & Automobiles”a fost filmat pe parcursul a 85 de zile, in mare parte in Batavia, New York si South Dayton. O scena care se desfasoara in St. Louis a fost filmata pe Aeroportul International Lambert.

Este o perioada aglomerata pentru Will Smith si studiourile sale Westbrook, care au in plan o noua versiune a sitcom-ului american „The Fresh Prince of Bel-Air”, creat de Benny Medina si difuzat pe NBC din septembrie 1990 pana pe 20 mai 1996.

Serialul prezinta o versiune fictiva a lui Will Smith, un adolescent inteligent din West Philadelphia, care este trimis sa locuiasca cu unchiul sau bogat si sotia acestuia in conacul lor Bel Air, dupa ce s-a implicat intr-o bataie in orasul sau natal.

La aproape 30 de ani de la lansarea sitcom-ului, actorul nominalizat la Oscar, care si-a facut debutul in actorie cu „The Fresh Prince of Bel-Air”, dezvolta o noua versiune a serialului dupa videoclipul lui Morgan Cooper din 2019, devenit popular pe YouTube anul trecut. Insa, de data aceasta, serialul nu va mai fi o comedie, ci va fi o drama cu impact puternic emotional.

Smith va fi producator executiv alaturi de creatorii Andry si Susan Borowitz, precum si de producatorii Quincy Jones si Benny Medina.

Morgan Cooper, care a creat si trailerul alternativ va fi scriitor si regizor, in timp ce Chris Collins din „Sons of Anarchy” va fi showrunner. Inca nu se stie daca Alfonso Ribeiro va fi adus ca si consultant de dans.

Citește în continuare