Skip to content

Lauryn Hill a asigurat coloana sonora pentru prezentarea colectiei primavara vara 2021, pentru barbati, Louis Vuitton desfasurata in China

Brandul de lux Louis Vuitton a prezentat o inregistrare originala a unui set de piese cantat de Lauryn Hill, care a fost transmis live la inceputul acestei luni, in cadrul show-ului de moda Men’s Spring-Summer 2021 din Shanghai.

Scurtmetrajul contine sase piese, precum „Doo Wop (That Thing)”, clasicul sau din 1998, „Black Rage”, „Ex-Factor”, celebra „Everything is Everything”, „Lost Ones” si inclusiv ultima sa lansare solo din noiembrie anul trecut, „Guarding The Gates”, care face parte de pe coloana sonora a dramei romantice „Queen&Slim”.

Setul muzical de 20 de minute creat de Hill si trupa ei a fost inregistrat la sfarsitul lunii iulie la MLH Studio din New Jersey.

Videoclipul alb-negru, regizat de Naima Ramos-Chapman, a fost proiectat pe un container de transport in timpul prezentarii de moda desfasurata in China.

Louis Vuitton a organizat in Shanghai unul dintre primele evenimente publice la scara larga de la inceputul pandemiei. Evenimentul Menswear Spring-Summer 2021 Show s-a desfasurat pe malurile raului Huangpu.

Virgil Abloh, directorul artistic Louis Vuitton Men, a mentionat in descrierea videoclipului de pe YouTube ca domnisoara Lauryn Hill ramane pentru acesta o muza eterna.

Artista urma sa participe la editia din acest an a festivalului Greenwich Music Time, care a fost anulat.

In luna martie, cantareata a colaborat cu Teyana Taylor pentru single-ul acesteia „We Got Love”, de pe „The Album” – cel de-al treilea material de studio al artistei americane.

Saptamana trecuta, Mariah Carey a lansat un single impreuna cu Hill, intitulat „Save The Day”. Noua piesa face parte de pe urmatoarea compilatie a lui Carey, „The Rarities”, care va aparea pe 9 octombrie. „Save The Day”, produsa de Jermaine Dupri, include vocea lui Hill pe fundal si fragmente muzicale din „Killing Me Softly”, hitul celebru al trupei The Fugees din 1996.

Vocea deosebita a propulsat-o pe Lauryn Hill in varful topurilor hip-hop si de blues la sfarsitul secolului XX, devenind cunoscuta pentru influentele ei muzicale afro-americane aduse rap-ului si interpretarea piesei „Killing Me Softly”.

In 1993, Hill a aparut in filmul „Sister Act 2: Back in the Habit” alaturi de Whoopi Goldberg.

Impreuna cu Wyclef Jean si Pras Michel au format legendara trupa Fugees. Acestia au lansat albumele „Blunted on Reality” (1994) si „The Score” (1996), castigator la premiile Grammy, care a fost vandut in peste sase milioane de exemplare in Statele Unite.

Fugees s-a destramat in 1997, iar Hill a inceput sa lucreze la un material solo.

„The Miseducation of Lauryn Hill” (1998) i-a adus canteretei numeroase premii, printre care cinci trofee Grammy, inclusiv premiul pentru Albumul anului, devenind primul material discografic de hip hop care a obtinut aceasta distinctie, in timp ce Hill a doborat recordul la acea vreme pentru cele mai multe victorii pentru o artista feminina.

Inregistrat in Jamaica, albumul a debutat pe prima pozitie in Billboard 200 din SUA si a fost vandut in opt milioane de exemplare. Aceasta include single-urile „Doo Wop (That Thing)”, „Ex-Factor” si „Everything is Everything” si colaborari cu D’Angelo, Carlos Santana, Mary J. Blige si John Legend, pe atunci necunoscut.

Citește în continuare