Skip to content

Experiente cu muzica live: The Kryptonite Sparks, Vita de Vie, RoadkillSoda, Toulouse Lautrec si Firma weekendul acesta la Summer Camp Brezoi

La doar doua ore de Bucuresti, pe Valea Lotrului, weekendul acesta este organizat o intalnire cu trupe romanesti la Electric Nights. The Kryptonite Sparks, Vita de Vie, RoadkillSoda, Toulouse Lautrec si Firma vor urca pe scena Summer Camp Brezoi.

Biletele se pot achizitiona pentru intreg weekendul sau pentru fiecare zi in parte, la fel si pentru cazarea in camping. Toate informatiile sunt disponbile pe www.iabilet.ro.

Situat pe Valea Lotrului intr-un peisaj extraordinar, Brezoi a devenit cunoscut publicului meloman datorita Open Air Blues Festival Brezoi, un festival care aduna de la an la an din ce in ce mai multe nume importante internationale, dar si o comunitate de iubitori de muzica live.

Pentru ca festivalul nu s-a mai organizat anul acesta din motive de securitate medicala, organizatorii au inventat conceptul de summer camp, unde in fiecare weekend se intampla un eveniment muzical live dedicat trupelor din Romania.

Summer Camp Brezoi va fi deschis toata vara si pune la dispozitie 6000 metri patrati destinati concertelor in aer liber si teraselor. Programul muzical live este organizat pentru fiecare weekend.  Zona de camping are 3000 de metri patrati pentru corturi si rulote, iar zona de plaja pe malul raului Lotru completeaza experienta la Brezoi. De asemenea, organizatorii au creat si un loc de joaca pentru copii si teren de sport multifunctional: tenis, baschet, mini fotbal, volei.

Campingul este dotat corespunzator, cu ajutorul administratiei locale, cu zona de restaurant, bar, terase, insa fara o diversitate prea mare, avand in vedere conditiile actuale.

Daca seara este dedicata concertelor live, ziua este prilej de descoperit zona pentru ca de la Brezoi se poate ajunge la cascadele si lacurile din Muntii Lotrului: Bradisor, Malaia, Petrimanu, Galbenu si Vidra, Cascada Latoritei, Cascada Apa Spanzurata, Cascada Scorus. Statiunile balneoclimaterice de la Voineasa, Obarsia Lotrului, sau zona Valea Oltului, statiunile Calimanesti – Caciulata sunt aproape.

De asemenea, se poate urca pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. Drumul este absolut spectaculos.  Manastirile Cozia, Turnu, Ostrov sunt in zona pentru cei care vor sa descopere locuri ecumenice cu altfel de incarcatura spirituala.

Pentru pasionatii de drumetii montane, turistii care vin la Brezoi au la dispozitie harti cu traseele montane oferite de Salvamont Brezoi, astfel incat experienta sa fie cat mai placuta. 

Citește în continuare