Skip to content

Dave Grohl de la Foo Fighters se dueleaza la tobe cu o fata de 10 ani. Copilul e un fenomen care se ia la intrecere cu multi muzicieni.

Nandi Bushell este un copil-fenomen de numai 10 ani, foarte cunoscuta pe internet prin prisma cover-urilor muzicale pe care le canta la diverse instrumente. Pustoaica a scris pe contul de Twitter ca visul ei ar fi sa cante alaturi de Dave Grohl, fostul tobosar Nirvana si actualul solist al trupei Foo Fighters, artist care, la randul sau, canta la mai multe instrumente. 

Nandia postat si un clip cu ea in timp ce bate la tobe pe piesa “Everlong”, de la Foo Fighters, spunandu-i lui Dave Grohl: “sah mat”. Artistul a raspuns acestei provocari, si a inceput sa cante la tobe, explicand ca a batut la tobe acest cantec ultima data in 1997, cand au si inregistrat melodia, de atunci fiind interpretat doar de Taylor Hawkins, tobosarul formatiei.

La doar 10 ani, Nandi Bushell stie sa cante la tobe, la bass si la chitara, instrumente pe care a inceput sa le studieze de la varsta de cinci ani, iar in trecut, copilul a mai atras atentia rockerilor de la Metallica si lui Lenny Kravitz. 

De curand, dupa provocarea data lui Dave Grohl, si Kirk Hammettde la Metallica a laudat-o pe artista pentru cover-ul “Enter Sandman”.

Anul trecut, Nandi Bushella urcat pe scena cu Lenny Kravitz inainte de unul dintre concertele artistului de la O2 Arena. Ulterior, Lenny Kravitz i-a facut cadou fetitei o chitara Gibson Les Paul. 

Citește în continuare