Skip to content

Lady Gaga va aparea in noua productie X-Men. Va fi Emma Frost, White Queen.

Conform We Got This Covered, Marvel Studios doreste ca in noul film X-Men, artista sa interpreteze personajul Emma Frost – cunoscuta si sub numele de White Queen.

In ultimii ani, pe langa cariera ei muzicala de succes, cantareata a facut cativa pasi importanti in lumea actoriei, obtinand un Glob de Aur pentru rolul din „American Horror Story: Hotel” in 2016, precum si o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita pentru „A Star Is Born” in 2018.

Personajul din benzile desenate evolueaza de la un dusman X-Men la membru de baza si lider al grupului, si este cunoscut pentru abilitatile sale telepatice.

Frost a fost jucat anterior de January Jones („Mad Men”) in productia „X-Men: First Class” din 2011, desi portretizarea personajului a fost criticata ca nefiind in concordanta cu benzile desenate.

Lady Gaga nu este singura vedeta muzicala din lumea X-Men. Recent, Janelle Monáe si-a exprimat interesul pentru personajul Storm. Aceasta a mentionat intr-un interviu pentru Empire ca unul dintre visele sale a fost intotdeauna sa joace rolul lui Storm, pe care mai multe actrite l-au interpretat intr-un mod exceptional dorindu-si sa se alature acestora.

Intre timp, Gaga a castigat o serie de premii la MTV VMAs, inclusiv trofeul pentru Artistul anului si primul premiu Tricon.

In timp ce accepta trofeul Tricon, aceasta a oferit un mesaj plin de speranta, spunand ca „Nu a fost un an usor pentru multi oameni, dar ceea ce vad in lume este un triumf masiv de curaj. Sper, de asemenea, ca oamenii de acasa care au vise mari, sa ma vada aici, astazi, acceptand acest premiu si sa stie cat de recunoscatoare sunt – vreau sa stiti ca puteti face si voi asta.”

Daca totul merge conform planului, alaturi de Gaga, in urmatorul film X-Men produs de Marvel Cinematic Universe, vor aparea si muzicienii Harry Styles si Nick Jonas.

Fostul membru al trupei One Direction, Styles, va face parte din universul Marvel X-Men si ar putea aduce la viata mutantul Pyro, desi nu exista inca nicio confirmare oficiala. Acesta a debutat ca actor in productia „Dunkirk” – filmul de razboi al lui Christopher Nolan din 2017, multi-nominaizata la premiile Oscar si la Globurile de Aur.

De asemenea, si muzicianul Nick Jonas este pe lista celor de la Marvel. Acesta va interpreta rolul persoajului Havok. Jonas face parte din trupa pop The Jonas Brothers, si a putut fi vazut in filme precum comedia de aventuri „Jumanji: Welcome to the Jungle” (2017), regizata de Jake Kasdan, cu Dwayne Johnson, Jack Black si Kevin Hart, dar si pelicula de razboi „Midway” (2019) in regia lui Roland Emmerich.

Citește în continuare