Skip to content

Tom Hardy ar urma sa-l inlocuiasca pe Daniel Craig in franciza James Bond. Alti 6 actori s-au aflat pe lista scurta

Desi nu a fost confirmat oficial, conform The Sun, Tom Hardy ar fi fost distribuit ca urmatorul James Bond, inlocuindu-l pe Daniel Craig. Actorul ar fi primit rolul inca de la auditia din iunie.

Un anunt oficial care sa confirme ca Tom Hardy va juca in franciza 007 este asteptat dupa lansarea filmului „No Time To Die” sau cel tarziu la inceputul anului viitor. Ultimul film Bond este programat sa apara in cinematografe incepand cu 24 noiembrie.

Daniel Craig l-a interpretat pe James Bond in patru filme incepand cu 2006 – „Casino Royale”, „Quantum Of Solace”, „Skyfall” si „Spectre”. „No Time to Die” va fi a cincea si ultima aparitie a lui Daniel Craig ca agent MI6.

Pe langa Tom Hardy, pe lista de propuneri pentru rolul iconic de spion se afla si James Norton si Sam Heughan. De asemenea, s-a zvonit ca regizorul Sam Mendez va prezenta primul actor de culoare pentru rolul lui Bond, britanicul Idris Elba, care a jucat in productii precum „Thor”, „Pacific Rim” sau seria „Luther” (2010-2019).

Tom Hiddleston, Richard Madden, Michael Fassbender si Cillian Murphy au fost, de asemenea, propusi pentru a fi urmatorul James Bond.

Tom Hardy si-a facut debutul in lungmetraj in thrillerul de razboi al lui Ridley Scott, „Black Hawk Down”. De atunci, Hardy a aparut in unele dintre cele mai mari blockbustere de la Hollywood si in cele mai apreciate filme.

Tom Hardy este renumit si pentru rolul de gangster evreu notoriu Alfie Solomons in seria de succes „Peaky Blinders”. Hardy a jucat in productiile regizate de Christopher Nolan – „Batman: The Dark Knight Rises”, „Inception” si „Dunkirk”, iar in 2008 l-a interpretat pe Charles Bronson, cel mai cunoscut criminal al Marii Britanii, in pelicula „Bronson”.

De asemenea, in 2018, a jucat personajul Eddie Brock, un  jurnalist de investigatie, in filmul cu super-eroi „Venom”.

Britanicul il interpreteaza pe celebrul gangster american Al Capone in nou film al regizorului american Josh Trank, care documenteaza un an din viata lui Capone aflata aproape de final.

Cand vine vorba de premii, in 2011, Hardy a castigat BAFTA Rising Star Award pentru rolurile din Inception (2010), Warrior (2011) si Bronson (2008). A primit un trofeu Critics’ Choice Movie pentru cel mai bun actor intr-un film de actiune pentru „Mad Max: Fury Road” din 2016. Un an mai tarziu a fost nominalizat la Oscar la categoria cel mai bun actor in rol secundar pentru interpretarea rolului din productia „The Revenant”.

Faimos pentru rolurile sale din „Happy Valley”, „War and Peace” si „Grantchester”, James Norton, in varsta de 35 de ani, este unul dintre actorii propusi pentru celebrul rol 007.

Intr-o discutie cu Sky News, Diane Keaton a spus ca Norton ar fi perfect pentru rol. Aceasta a mentionat ca „are tot ce ai nevoie. In primul rand, este extrem de atractiv, foarte destept, este bine educat si este un actor fantastic, pe care femeile il vor iubi”.

Vedeta din „Outlander”, Sam Heughan, si-a exprimat interesul de a-l interpreta pe Bond, mentionand ca este un „rol de vis”.

Heughan castigat un premiu People’s Choice si un Saturn Award pentru personajul Jamie Fraser din „Outlander” si a aparut in comedia cu spioni „The Spy Who Dumped Me” (2018) si in actiunea cu super eroi „Bloodshot” (2020).

Un alt actor nominalizat pentru rolul lui Bond este Tom Hiddleston, castigator al Globului de Aur pentru rolul din seria limitata „The Night Manager” (2016).

Hiddleston a debutat in drama „Unrelated” (2007) si a devenit cunoscut odata cu distributia sa in universul cinematografic Marvel, aparand in productii precum „Thor” si „The Avengers”. Actorul a putut fi vazut in comedia romantica regizata de Woody Allen – „Midnight in Paris” (2011) si a aparut in productiile lui Steven Spielberg – „War Horse” si „The Deep Blue Sea”.

Actorul scotian Richard Madden a ajuns in atentia publicului odata cu interpretarea lui Robb Stark in primele trei sezoane ale seriei „Game of Thrones” de la HBO.

In 2018, a interpretat rolul unui veteran de razboi in serialul difuzat pe BBC „Bodyguard”, pentru care a castigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de televiziune drama. Madden a aparut in filmul Disney „Cenusareasa” (2015), a fost personajul John Reid in productia biografica „Rocketman” (2019), cat si locotenent in lungmetrajul de razboi „1917” (2019).

Michael Fassbender a jucat in franciza X-Men incepand cu 2011, iar interpretarea sa ca un dependent de sex din filmul „Shame” i-a adus Cupa Volpi pentru cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Venetia si a fost nominalizat la Globul de Aur si premiile BAFTA.

Debutul sau in lungmetraj a fost in productia fantastica „300” (2007) ca razboinic spartan. Au urmat roluri in filme precum „Hunger” (2008), „Inglourious Basterds” (2009) sau in adaptarea „A Dangerous Method” (2011). In 2013, rolul personajului Edwin Epps, in drama „12 Years a Slave” i-a adus prima nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar.

Printre actorii propusi in preluarea faimosului rol 007 se afla si actorul irlandez Cillian Murphy cunoscut pentru interpretarea sa din „28 Days Later” (2002), „Cold Mountain” (2003) si „Inception” (2010).

A fost nominalizat la Globul de Aur pentru rolul interpretat in „Breakfast on Pluto” (2005), care i-a adus in palmares un premiu Irish Film and Televizion pentru cel mai bun actor. A aparut in filmele „In the Heart of the Sea” (2015), „Dunkirk” (2017) si „Anna” (2019). In 2020, joaca in continuarea „A Quiet Place Part II”.

Citește în continuare