Skip to content

Tom Hardy il interpreteaza pe Al Capone intr-un film despre cel mai cunoscut gangster al Americii. In izolare le citeste povesti copiilor inainte de culcare

Unul dintre cei mai carismatici actori de la Hollywood va citi povesti copiilor inainte de culcare, pe un canal BBC dedicat acestora. Anuntul a fost facut miercuri, 15 aprilie, pe contul de Twitter, CBeebies-Grown-Ups.

https://twitter.com/CBeebiesHQ?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1250302908458917891&ref_url=https%3A%2F%2Fvariety.com%2F2020%2Ftv%2Fnews%2Ftom-hardy-bedtime-stories-bbc-children-cbeebies-1234581902%2F

Dintre povestile pe care le va citi, se numara “Hug Me” de Simone Ciraolo, “Under the Same Sky” de Robert Vescio and Nicky Johnson, “There’s a Tiger in the Garden” de Lizzy Stewart, “Don’t Worry, Little Crab” by Chris Haughton si “The Problem With Problems” de Rachel Rooney and Zehra Hicks

Acest lucru se va intampla intre 27 aprilie si 1 mai. Episoadele au fost filmate in gradina actorului, conform instructiunilor de distantare sociala din timpul pandemiei de corona virus. Alaturi de el va fi buldogul sau francez, numit Blue, pentru cateva dintre povesti. Acestea vor putea fi auzite la ora 6.30 pe CBeebies, ora locala, si vor fi disponibile pe BBC iPlayer.

Hardy nu este la prima colaborare de acest gen cu postul TV. A mai fost prezent si in 2016 cu un show de acest fel. In aceasta perioada provocatoare, actorul are menirea sa distreze intreaga Mare Britanie, iar toate aceste noi povesti abordeaza teme ca: prietenia la distanta, curaj si depasirea provcarilor aparent imposibila.

De la inocenta copilariei din povestile pe care le citeste, il descoperim pe Tom Hardy intr-un rol de batran bolnav, cel al lui Al Capone, intr-un nou film despre gangster americani

Regizorul filmului “Capone” a lansat trailerul miercuri, pe contul sau de Twitter. Pentru ca cinematografele sunt inchise in aceasta perioada, filmul va fi lansat pe VOD (Video on Demand), pe 12 mai, cu posibilitatea vizionarii, contra-cost, pentru 48 h. Planurile de lansare sunt in curs de dezvoltare pentru lansarea oficiala, atunci cand va fi posibil.

Capone a fost unul dintre cei mai faimosi gangsteri ai Americii din anii 1920- 1930, cand a condus o mare retea de crima organizata si a obtinut venituri din afaceri de jocuri de noroc ilegale, retele de bordeluri si trafic ilegal de bauturi alcoolice in timpul prohibitiei din S.U.A.

De-a lungul timpului a reusit sa se sustraga justitiei si sa nu fie gasit vinovat, pana in 1932 cand guvernul american la prins si condamant pentru evaziune fiscala.

In film ne vom mai intalni cu Kyle MacLachlan, Linda Cardellini, Jack Lowden, Matt Dillon  si Neal Brennan.

Filmul care trebuia sa se numeasca Fonzo initial va fi lansat prin intermediul Vertical Entertainment, specializat in lansari la cere si divertisment acasa, si Redbox. Sinopsisul oficial spune ca “filmul este povestea lui Capone ajuns la 47 de ani, dupa 10 ani de inchisoare, care incepe sa sufere de dementa si sa fie bantuit de trecutul sau violent”.

Producatorii sunt Russell Ackerman, Lawrence Bender, Bron Studios’ Aaron L. Gilbert, si John Schoenfelder.

Tom Hardy este un actor englez nascut in 1977 la Londra, care si-a inceput cariera cinematografica cu rolul John Janovec din miniseria “Camarazi de razboi”. In 2001 a debutat in cinematografie in thrillerul “Black Hawk Down” regizat de Ridley Scott

A fost distribuit in filme, seriale TV si piese de teatru, in care a interpretat roluri variate, de la Robert Dudley in productia BBC “The Virgin Queen” (2005), si cu Bill Sikes in “Oliver Twist” (2007). Pe marele ecran, a aparut in thrillerul “Layer Cake” (2004) alaturi de Daniel Craig, in “Marie Antoinette” (2006) regizat de Sofia Coppola si in “Scenes of a Sexual Nature” (2006).

In 2006, Hardy a fost initiatorul unei companii de teatru, “Shotgun”, alaturi de regizorul Robert Delamare si a regizat o piesa de teatru numita “Blue on Blue” scrisa de tatal sau.

In 2007, a fost nominalizat la categoria Cei mai buni actori a premiului BAFTA pentru rolul pe care l-a avut in adaptarea BBC a bestsellerului lui Alexander Masters, “Stuart: A Life Backwards” (2007). Este cunoscut pentru rolul din “Inception” (2010), in care a jucat alaturi de Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Cillian Murphy, Tom Berenger, Ken Watanabe, Michael Caine, Marion Cotillard si Ellen Page. “Inception” a devenit unul dintre primele 25 de filme cu cele mai mari incasari din toate timpurile.

In afara platourilor de filmare, Hardy este protectorul unei organizatii de binefacere “Flack” care ajuta oamenii fara adapost din Cambridge. Din 2010 a fost numit ambasador al organizatiei The Prince’s Trust, aflata sub tutela Printului Charles, care sprijina tinerii cu probleme.

Citește în continuare