Skip to content

Francezul Lucas Bravo, chef Gabriel in serialul „Emily in Paris”, a fost bucatar si in viata reala. A fost vedeta si intr-o reclama pentru Chanel

„Emily in Paris” s-a dovedit a fi un mare succes pentru Netflix, dupa ce a fost lansat pe site-ul de streaming pe 2 octombrie 2020. Actorul carismatic Lucas Bravo il interpreteaza pe bucatarul Gabriel, vecinul protagonistei Emily, cu care are o „scanteie” imediata.

Este pentru prima data cand acesta apare intr-un serial american, insa, inainte de a juca in „Emily in Paris”, serie creata de Darren Star („Sex and the City”, „Young”), Lucas Bravo a aparut in mai multe emisiuni TV si filme franceze. L-a interpretat pe Mathieu in telenovela „Plus belle la vie”, pe Adrien in „T.O.C.” si l-a jucat pe Antoine in „Smart Ass”.

Lucas a mai avut aparitii in productiile „Beautiful blessures” (2017), „Cracs” (2013) si „Caprice” (2019).

Tanarul actor face parte din distributia viitorului film „Mrs Harris Goes to Paris””, o productie regizata de Anthony Fabian, alaturi de Jason Isaacs, Lesley Manville si Isabelle Huppert.

Aceasta este o noua adaptare a mult romanului lui Paul Gallico, publicat pentru prima data in 1958. Intriga cartii se petrece in Paris, in jurul Adei Harris, care este atat de fermecata de garderoba angajatorului ei, incat devine hotarata sa mearga sa-si cumpere o rochie de seara creata de Christian Dior.

Lucas Bravo este un actor si model in varsta de 32 de ani, nascut in 1988 la Nisa, in sudul Frantei. Tatal sau, Daniel Bravo, este un fotbalist profesionist francez, si mama sa, Eva Bravo, cantareata.

In productia de la Netflix, joaca rolul frumosului bucatar Gabriel, dar acesta a fost de fapt bucatar si in viata reala. Vorbind cu criticul de film Manny The Movie Guy, Lucas a mentionat ca a fost bucatar-sef intr-un restaurant in urma cu cativa ani. <<Cand am primit scenariul pentru prima data, mi-am spus:„ Oh, wow, asta este cu siguranta pentru mine, imi voi folosi aceste abilitati.”>>

Lucas Bravo a lucrat intr-un restaurant cu specific japonez si francez, impreuna un chef care era cu adevarat pasionat de meseria sa. De la acesta Lucas a invatat tehnici si moduri de a recicla tot ceea ce nu mai este folositor.

Pentru Lucas meseria de bucatar cu norma intreaga este doar una secundara, asa ca acesta mergea in paralel la auditii. In timpul filmarilor pentru seria de pe Netflix, actorul-bucatar a facut omleta in cadrul scenei din bucatarie, care din fericire a fost un succes. Restul elementelor au fost pregatite de decoratori.

Lucas Bravo a povestit pentru publicatia Vulture ca a facut un fel de concurs de gatit cu Ashley Park (Mindy, cea care joaca rolul prietenei lui Emily) pentru a promova serialul, iar acesta si-a ars complet omleta si s-a accidentat taiadu-se la deget, asa ca incearca sa nu se mai laude cu abilitatile sale de gatit.

https://www.instagram.com/p/B262JIhA7qz/

Ashley Park, tanara de 29 de ani nominalizata la premiul Tony, este o vedeta de pe Broadway, cunoscuta cel mai bine pentru interpretarea personajului Gretchen Wieners din spectacolul „Mean Girls”.

Pe langa faptul ca este un actor de succes, Lucas Bravo este si un model profesionist. Reprezentat de Viva Model Management din Paris, acesta a aparut in numeroase campanii publicitare pentru produse de lux. In 2017, a jucat alaturi de Ellie Bamber intr-o reclama pentru Chanel.

View this post on Instagram

CHANEL by @LisaPaclet @elliebamber_ @chanelofficial

A post shared by L U C A S 🪐 B R A V O (@lucasnbravo) on

In prezent, Lucas Bravo este reprezentat de Tribe Management, iar in ciuda faptului ca multi fani au postat pe Twitter ca Lucas semana cu actorul american Armie Hammer, cele doi nu au nicio legatura.

Citește în continuare