Skip to content

Putina bucurie online: de maine, 15 spectacole de improvizatie si un concert Les Elephants Bizarres. Pana duminica e Festivalul National de Improvizatie.

In perioada 22-25 octombrie, Festivalul National de Improvizatie se va desfasura online, unde toate cele 15 spectacole de improvizatie, din genuri diferite, selectate de jurii specializate, vor fi transmise pe Eventbook, astfel incat spectatorii sa se poata bucura de experienta de festival din siguranta propriilor case. De asemenea, trupa romaneasca Les Elephants Bizarres va sustine un concert online in cadrul evenimentului. 

Tema festivalului este “Procesul creativ” si provoaca artistii sa creeze diverse forme de exprimare artisti ca rezultate din improvizatie.

Vor fi spectacole long-form, muzicale, de sketch comedy, Rap Battle, experimental, international, cu trupe experimentate, la debut sau chiar de liceeni.

Programul complet de spectacole, pe reprize, ce vor fi transmise online este: 
„Teen Impro Show” (liceeni) si „Zei Urbani” (Urban Impro), „Oleg!” (All In) si „Triton”, Fresh Impro Academy” si „Rap Battle”, „Doi la sol” si „Fearless”, „Shuffle” si „80 in 40” (iELE), „The secret life of housewives” si „Un show legendar” (Backstage Boys), „The creative process” si „A journey in freeform”, „Just Play” – un spectacol free form realizat de invitatii straini – Anananas & Pampamplemousse si concertul Les Elephants Bizarres.

Doua workshopuri sunt disponibile pentru pasionatii de improvizatie, unul tinut de Dan Seyfried, despre puterea unei replici tacute si o lectie frantuzeasca de fizicalitate, care se va transmite in doua etape, tinut de Gael Doornewerd-Perry.

Cei doi fac parte din trupa Anananas & Pampamplemousse, prezenta si cu un spectacol free-form, in care improvizatorii se inspira din obiecte imprumutate de la spectatori.

Comenzile online sunt limitate la un singur bilet achizitionat de pe o adresade email, intrucat pentru vizualizarea streamului fiecare cumparator trebuie sa fie logat in contul propriu de Eventbook cu care a facut achizitia biletului. Biletele sunt valabile pentru cate o repriza de 90 de minute care include doua spectacole, iar pretul unui bilet este de 20 de lei si pot fi achizitionate de aici.

Citește în continuare