Skip to content

(Galerie foto) Un documentar despre Audrey Hepburn, “Audrey, More than an Icon”, dezvaluie noi detalii despre copilaria nefericita a actritei. Sfaturi de la Audrey pentru fiul ei

Una dintre cele mai iubite actrite din toate timpurile, o inspiratie pentru milioane de femei din multe generatii, Audrey Hepburn continua sa fascineze si sa fie sursa de audienta si profit pentru Hollywood.

La 30 de ani de la moartea sa, un nou documentar despre Audrey Hepburn va avea premiera in aceasta iarna.

 “Audrey, More than an Icon” va fi difuzat in decembrie in retelele de streaming globale si va fi un cadou de Craciun pentru multe femei.

Documentarul este realizat de echipa care a facut si filmul despre McQueen, designerul britanic care s-a sinucis,  si promite ca va fi o privire intima in viata lui Audrey, cu imagini exclusive din arhivele de familie, filmul beneficiind si de participarea fiului actritei,  Sean Hepburn Ferrer, care a publicat si o carte despre mama sa.

Audrey, una dintre cele mai influente femei in istoria modei prin colaborarea sa cu Hubert de Givenchy, a avut o viata plina de stralucire in fata opiniei publice, dar acasa a fost o femeie care a avut o rigoare si o disciplina consolidate inca din copilarie, cand viata sa a fost foarte aspra.

Documentarul va prezenta informatii despre partea mai putin frumoasa a copilariei, cand actrita a fost abandonata de tatal ei, a suferit de foame si a crescut in Olanda, intr-o vreme in care nazistii erau la putere. Pentru cei care stiu ca Audrey a fost ambasador UNICEF, acum totul va avea  o noua perspectiva, foarte personala.

Sean Hepburn Ferrer a publicat in 2005 cartea Audrey Hepburn, An Elegant Spirit, in care a povestit cum era mama sa dincolo de imaginea publica. Cartea contine si imagini de familie, dezvaluite in premiera la vremea respectiva.

In carte, Sean (care e producator de film)  povesteste “Gatea foarte bine si credea ca intreaga combinatie de culori care era in farfurie era foarte importanta pentru apetitul nostru si pentru starea noastra de spirit.

A trait o viata ghidata de puterea simplicitatii. Fie ca avea legatura cu moda, cu munca ei sau relatiile private si obisnuia sa spuna: Analizeaza fiecare situatie si vezi ce conteaza cel mai mult din ea. Care e esenta a ceea ce vrei sa faci? Care e cel mai important lucru in intentia ta? Lucrurile incep sa devina mai complicate cand te preocupa prea multe in acelasi timp intr-o situatie

Cartea nu a fost tradusa la noi dar o puteti gasi la marii distribuitori internationali de carti.

Citește în continuare