Skip to content

Cea mai noua productie Netflix, “Holidate”, a schimbat scenariul pentru australianul Luke Bracey, actorul din rolul principal

O comedie romantica despre povestea a doi oameni singuri, Sloane (Emma Roberts) si Jackson (Luke Bracey) este in topurile preferintelor Netflix in aceste zile. “Holidate” este o expresie deja intrata in vocabularul urban american, care se traduce prin relatie pentru perioada sarbatorilor, astfel inca nimeni sa nu mai fie asaltat de intrebarile familiei despre viata personala.

Filmul “Holidate” ii urmareste pe cei doi protagonisti pe parcursul unui an de zile, la evenimente ca masa de Craciun, Anul Nou, Cinco del Mayo, Ziua Independentei.

“Sunt obsedata de comedii romantice inca de cand eram un copil, si cred ca nu se mai fac suficiente astfel de filme,” a povestit Emma Roberts intr-unul din materialele puse la dispozitie de Netflix pentru urban.ro.

Pentru Luke Bracey, actorul care il interpreteaza pe Jackson, scenariul a fost modificat.

Personajul initial era de origine americana, insa accentul australian real a lui Luke a facut ca personajul sa devina si el australian, astfel fiind singur, departe de familie si neavand cu cine sa petreaca sarbatorile. O data decizia luata, filmul este presarat cu expresii australiene spune in dialect australian, ceea ce ofera filmului un altfel de umor, Sloane neintelegand de fiecare data ce vrea Jackson sa ii spuna.

Cele mai recente aparitii a lui Luke Bracey sunt din “Violet”cu Olivia Munn si Justin Theroux si “Little Fires Everywhere” cu Anna Sophia Robb, Reese Witherspoon si Kerry Washington. De asemenea, publicul il cunoaste din filmele de actiune “Lucky Day” si “Danger Close: The Battle of the Long Tan”, drama care prezinta al Doilea Razboi Mondial”Hacksaw Ridge” cu Andrew Garfield, Vince Vaughn, Sam Worthington si Hugo Weaving.

Pasiunea australianului pentru surf s-a putut vedea in 2015, cand l-a interpretat pe Johnny Utah in “Point Break”, iar un alt film romantic din care a facut parte a fost “The Best of Me”, dupa romanul scris de Nicholas Sparks.

Citește în continuare