Skip to content

Warner Bros i-a cerut lui Johnny Depp sa demisioneze. El nu va mai juca in viitoarele filme ‘Fantastic Beasts’

Ca urmare a scandalurilor de agresiune domestica in care este implicat, Johnny Depp a fost “rugat” de studiourile Warner Bros sa demisioneze si sa nu mai lucreze in seria „Fantastic Beasts”.

Actorul a facut anuntul pe contul lui de instagram, specificand ca a fost cererea Warner, nu dorinta lui. Puteti citi aici anuntul.

Depp l-a interpretat pe Gellert Grindelwald in „Fantastic Beasts and Where to Find Them” si „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, o serie de filme care continua actiunea din Harry Potter.

Cererea vine la mai putin de o saptamana dupa ce Depp a pierdut procesul cu un tabloid britanic pe care-l acuzase de defaimare dupa ce il numise in articole “batausul de neveste”. Actorul a fost acuzat de fosta sa sotie, Amber Heard, de violenta domestica.

In acelasi articol pentru care s-a suparat Depp, autorul le cerea studiourilor Warner sa-l concedieze pe Depp pentru a nu incuraja un comportament violent si a nu transmite mesaje gresite catre comunitate.

Autoarea licentei Harry Potter si a continuarii Fantastic Beasts, J.K. Rowling, i-a luat apararea actorului in 2016 cand au fost primele cereri de a fi inlocuit din distributie. “Sunt fericita ca avem un actor cum e Johnny in distributie”, a precizat intr-un comunicat chiar inaintea lansarii celui de-al doilea film din serie, The Crimes of Grindelwald .

Nu se stie cand va fi filmat cel de-al treilea film din seria Fantastic Beasts.

Citește în continuare