Skip to content

Targul „Poveste de Craciun” la Opera Comica pentru Copii, online, din 20 noiembrie 2020. Spectacolul „Spargatorul de Nuci” va fi disponibil gratuit

 

Opera Comica petru Copii deschide a cincea editie a targului anual desfasurat cu ocazia sarbatorilor de iarna. Atmosfera de Craciun se muta in mediul virtual si reuseste sa ajunga la micutii in toata tara, care asteapta nerabdatori evenimentul, inclusiv la copiii care locuiesc in strainatate si nu puteau ajunge in Calea Giulesti, nr 16.

Editia din acest an va fi primul Targ Online de Craciun pentru Copii din lume si ii asteapta pe acestia cu o sumedenie de surprize.

Opera Comica pentru Copii pregateste cel mai frumos eveniment dedicat celor mici, o poveste cu zeci de activitati specifice, de la muzica clasica si colindatori, la diverse ateliere de creatie. Cei nerabdatori sunt invitati sa se aboneze, pentru a fi la curent cu fiecare noutate, pe pagina evenimentului: https://povestedecraciun.net.

Printre cele mai indragite activitati online se numara atelierele de creatie LIVE, la care cei mici vor realiza decoratiuni cu ajutorul spiridusilor priceputi, dar si patinoarul, derdelusul, bulgareala sau intalnirea cu Mos Craciun, care va vorbi in direct cu cei mai cuminti copii.

Participantii vor putea urmari si spectacolele unice ale Operei Comice pentru Copii, printre care cel mai asteptat dintre ele – „Spargatorul de Nuci”.

In preajma sarbatorilor, oamenii sunt indemnati sa fie mai buni, mai generosi si mai atenti cu cei din jur. Colindatorii vor ajunge in direct in casele tuturor pentru a crea o atmosfera magica de sarbatori.

Muzicalul cu Erus, eroul preferat al celor mici, s-a jucat trei saptamani la rand, de fiecare data cu casa inchisa.

OCC a avut 100 de reprezentatii pana la sfarsitul lunii octombrie si a lansat cateva premiere in acest an, printre care baletul „Scufita Rosie” regizat de Andreei Soare, Gala de Opera, Gala de Musical si Gala „Duelul Instrumentelor”, cat si spectacolul muzical „Erus si Valea Iubirii”, dupa Alec Blenche, in regia Anei Craciun Lambru.

Compozitorul Damian Vlad, scenograful Vladimir Turturica impreuna cu regizoarea piesei au pregatit noi aventuri pentru baietelul temerar care pleaca in cautarea unor reguli pentru o viata sanatoasa si fericita.

Ultimul weekend din stagiunea de vara/toamna s-a incheiat cu spectacolul „Noaptea Vrajitoarelor”, care a cuprins Momente Magice si Momente Malefice, un eveniment in care au sarbatorit alaturi de micuti personajele negative din spectacolele OCC.

Citește în continuare