Skip to content

Primele fotografii din noul Gossip Girl. Se filmeaza in New York, va fi difuzat pe HBO Max

Cu toate ca faimosul serial s-a incheiat in 2012, Serena van der Woodson, interpretata de Blake Lively, si Blair Waldorf, personaj jucat de Leighton Meester, vor fi mereu cunoscute pentru aventurile lor din lumea bogatilor din New York.

Inspirat de cartile scrise de Cecily von Ziegesar, Gossip Girl a fost un serial de succes pentru adolescenti difuzat in perioada 2007-2012 si portretiza tinerii bogati din Manhattan. Seria a revelat o intreaga noua generatie de actori tineri: Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford si Ed Westwick. Noua distributie va avea probabil aceeasi notorietate.

Saptamana trecuta, Eli Brown si Whitney Peak au fost surprinsi parasind o cladire din New York, unde filmau o scena dintr-un episod al viitoarei productii Gossip Girl. Cum intriga nu a fost inca dezvaluita, cei doi actori de comedie ar face parte din „trio-ul principal” al serialului, potrivit publicatiei americane Deadline.

Kristen Bell va fi in continuare legendara „voce” din Gossip Girl, chiar daca fanii seriei stiu ca Dan „Lonely Boy” Humphrey a ajuns sa fie bloggerul central din serial.

„Kristen Bell a fost si va fi intotdeauna vocea Gossip Girl”, au spus Josh Schwartz, Stephanie Savage si Joshua Safran, intr-o declaratie comuna pentru TV Line.

HBO Max, noul serviciu de streaming al Warner Media, va prezenta noua generatie de adolescenti din scolile private din New York, iar creatorii serialului original Gossip Girl, Josh Schwartz si Stephanie Savage, vor aborda cat de mult s-au schimbat retelele de socializare si lumea instarita din The Big Apple dupa opt ani.

Eli Brown, cunoscut pentru rolul sau din „Pretty Little Liars: The Perfectionists”, apare in fotografii alaturi de Whitney Peak, remarcata in seria „Chilling Adventure” si filmul „Molly’s Game”.

Din distributie vor mai face parte actrita castigatoare a premiului Tony, Laura Benanti, si Evan Mock, surfer si skateboarder faimos, aflat la primul sau rol.

Tavi Gevinson, bloggerul de fashion si fondatoarea Rookie, a fost, de asemenea, distribuita in viitoarea serie. Aceasta va aparea alaturi de actorii Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat, Zion Moreno, Emily Alyn Lind, Johnathan Fernandez si Jason Gotay.

Karena Evans va regiza primele doua episoade. Aceasta este cunoscuta pentru realizarea videoclipurilor muzicale ale artistului Drake, printre care „God’s Plan” si „Nice for What”, dar a inceput recent sa lucreze in televiziune, regizand serialele „P-Valley” si „Snowfall”.

Joshua Safran, producator executiv al viitorului serial, a declarat ca: „Viziunea, vocea si pasiunea ei sunt incomparabile. Este o onoare si un privilegiu sa incep sa lucrez cu ea si abia astept ca toata lumea sa vada ce a planificat.”

Noua serie de 10 episoade a fost programata pentru lansare in toamna anului 2020, dar inceputul pandemiei a fortat oprirea filmarilor din primavara. Conform Variety, filmarile pentru noua productie se vor desfasura in Vancouver, New York si Los Angeles, seria urmand sa aiba premiera in 2021.

Drama americana „Gossip Girl” lansata in 2007 a fost transmisa pe reteaua The CW timp de sase sezoane si a obtinut numeroase nominalizari, castigand 18 premii Teen Choice.

Ultimul sezon, format din 10 episoade, a avut premiera pe 8 octombrie 2012 si s-a incheiat pe 17 decembrie 2012.

Povestita chiar de catre „Gossip Girl” (cu vocea lui Kristen Bell), seria se invarte in jurul vietii adolescentilor privilegiati care traiesc in Upper East Side din Manhattan si incepe cu intoarcerea Serenei van der Woodsen, „IT girl”, interpretata de Blake Lively, dupa o absenta misterioasa.

Din distributie fac parte Leighton Meester (Blair Waldorf), Kelly Rutherford (Lily, mama Serenei), Penn Badgley (Dan Humphrey – un scriitor aspirant din Brooklyn), Chace Crawford (Nate Archibald), Ed Westwick (Chuck Bass), Tayloe Momsen (Jenny Humphrey) si Matthew Settle (Rufus Humphrey, tatal lui Dan si fostul iubit din adolescenta al lui Lily).

Citește în continuare