Skip to content

Sofia Vergara va fi Zorro intr-o versiune tv a povestii cu spadasinul mascat. Filmul va fi regizat de Robert Rodriguez si sora lui, Rebecca.

Se pregateste un nou film Zorro care schimba putin regulile povestii si se aliniaza in directia Girl Power: Zorro va fi femeie si va lua chipul uneia dintre cele mai sexy femei din lume, Sofia Vergara.

Filmul va fi regizat de Robert Rodriguez care a scris si scenariul impreuna cu sora sa, Rebecca Rodriguez, iar productia va fi realizata de Universal Tv in parteneriat cu casa de productie a Sofie Vergara, LatinWE.

Vergara e, dincolo de o actrita foarte cunoscuta gratiei rolului ei din Modern Family, si una dintre cele mai bogate dar si mai influente femei de la Hollywood.

In noua versiune a lui Zorro, actiunea se va centra pe Sola Dominguez, un artist care lupta pentru dreptate sociala folosindu-se de insemnele celebrului Zorro. Viata ei e in pericol dupa ce, intr-una din actiunile ei justitiare, dezvaluie componenta unui grup de criminali.

Sofia Vergara are in palmaresul sau de actrita premii Emmy si un Glob de Aur pentru rolul ei din Modern Family. Fanii ei au mai vazut-o in comedia Hot Pursuit, unde a fost si producator, iar unul dintre proiectele ei cele mai mari in calitate de producator este versiunea spaniola a serialului Neveste Disperate (Desperate Housewives). 

Prima versiune a interpretarii mitului spadasinului mascat, The Mask of Zorro, cu Antonio Banderas in rolul principal a avut premiera in 1998.

La vremea respectiva Robert Rodriguez a fost implicat in primele lui de pre-productie dar a reuntat la proiect. Unul dintre cele mai cunoscute si mai premiate filme ale sale este From Dusk Till Dawn, iar recent a regizat un episode din serialul Disney+, The Mandalorian. 

Primul film cu Zorro a avut in distributie un alt mare sex simbol, actrita Catherine Zeta Jones si in echipa de actori din rolurile principale au mai fost Anthony Hopkins si Stuart Wilson. Producatorul era Steven Spielberg, iar filmul a fost un mare hit de cinema.

Regizorul Martin Cambell este cel care la inceputul acestui an a filmat in Romania, The Asset, si care si-a legat numele de mai multe filme James Bond.

Citește în continuare