Skip to content

Actorul de origine româna Sebastian Stan si Lily James vor interpreta rolurile Tommy Lee si Pamela Anderson intr-un film despre casatoria tumultuoasa a acestora. Lee s-a casatorit cu Anderson dupa 4 zile de cand a cunoscut-o.

Sebastian Stan si Lily James vor fi protagonistii unor transformari surprinzatoare intr-o mini serie despre relatia starului trupei rock Mötley Crüe, Tommy Lee, cu modelul Playboy Pamela Anderson.

Rob Siegel va fi scenaristul miniseriei de opt episoade, iar Craig Gillespie – care a mai lucrat cu Stan si pentru filmul nominalizat la Oscar “I, Tonya” –  va fi regizor. Anderson si Lee nu sunt implicati in proiect.

Sebastian Stan, in vârsta de 38 de ani, va fi vazut anul viitor in serialul „The Falcon and The Winter Soldier”. El a mai jucat in productiile de televiziune „Kings” si „Once Upon a Time”, dar si in filmele „Captain America: The Winter Soldier”, „Captain America: Civil War”, „Avengers: Infinity War”, „The Devil All the Time” si „Destroyer”.

Lily James, in vârsta de 31 de ani, a mai jucat in miniseria „War & Peace”, in lungmetrajele „Cinderella”, „Darkest Hour”, „Mamma Mia! Here We Go Again” si „Rebecca”.

Tommy Lee si Pamela Anderson au fost casatoriti intre 1995 si 1998 si au impreuna doi copii.

Cei doi s-au cunoscut pe cand Anderson era una dintre cele mai cunoscute vedete Playboy, iar Lee venea din relatii foarte mediatizate cu actritele Elaine Starchuk si Heather Locklear.

Lee si Anderson au fost vedetele primului viral porno din lume, in 1995, cand o caseta cu una dintre partidele lor de sex a fost facuta publica de unul dintre oamenii care ii ajutau la curatenie. La momentul respectiv, Anderson era un super star mondial ca vedeta in serialul Baywatch. Casatoria lor s-a incheiat ca urmare a violentelor conjugale, iar muzicianul a ajuns la puscarie pentru afisare de simboluri naziste. De altfel, chiar si dupa ce a iesit dn inchisoare, Tommy Lee a continuat cu scandalurile, iar in 2007 a fost exclus de la ceremonia decernarii premiilor MTV pentru ca s-a luat la bataie cu un alt muzician, Kid Rock.

Citește în continuare