Skip to content

Ana Ularu joaca in cea mai noua productie Netflix “Triburile Europei”. Serialul este o aventura sci-fi in Europa anului 2074 si va fi difuzat in februarie anul viitor

Netflix a anuntat cea mai noua productie a sa, “Triburile Europei”, un serial creat de Philip Koch cu Emilio Skraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Melika Foroutan, Robert Finster si Ana Ularu in distributie.

Povestea SF urmeaza sa fie disponibila din 19 februarie 2021 si va avea sase episoade care prezinta o aventura palpitanta in Europa anului 2074. Serialul prezinta viata la 45 de ani dupa o catastrofa misterioasa, in urma careia vechile natiuni au disparut, iar continentul este divizat in mici state si microstate in care triburi diferite lupta pentru dominanta: Triburile Europei.

Ana Ularu in „Triburile Europei”

Trei frati din tribul Origines – Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) si Elja (David Ali Rashed) se afla in centrul acestei povesti fantastice. Ei sunt separati si fiecare trebuie sa lupte pentru supravietuire, pentru libertate si pentru familiile lor.

Seria originala Netflix in sase parti creata de Philip Koch ii are ca producatori pe Quirin Berg si Max Wiedemann, alaturi de Maximilian Vetter. Despre aceasta productie, Quirin Berg a mentionat ca: „Triburile Europei reprezinta o saga fascinanta, o aventura extraordinara care poate inspira oamenii din toata lumea.”

Quirin Berg si Max Wiedemann au filmat pana acum peste 120 de productii, care includ filmul premiat cu Oscar “The Lives of Others”, “Never Look Away” cu doua nominalizari la premiile Oscar si productii care au ajuns pe primul loc, precum “Men in the City”, “Who am I”, “Joy of Fatherhood” si “Welcome to Germany”. Tot ei au creat si numeroase proiecte TV printre care se numara serialul cult “4 Blocks” (TNT Serie), “Pagan Peak” (Sky) sau primul serial german original Netflix “Dark”, numit cel mai bun serial original Netflix de catre Rotten Tomatoes. 

Ana Ularu este o prezenta romanesca din ce in ce mai cunoscuta international, cu o cariera care cuprinde numeroase productii mondiale. Actrita a jucat alaturi de Keanu Reeves (“Siberia”), Tom Hanks (“Inferno”), Bradley Cooper si Jennifer Lawrence (“Serena”), dar si intr-o serie de filme internationale care sunt deja cunoscute si publicului roman, ca serialul Alex Rider.

De asemenea, Ana Ularu a jucat si in multe filme romanesti, ca “Hartia va fi albastra”, al lui Radu Muntean, serialul de televiziune “Cu un pas inainte” (PRO TV), “Sunt o baba comunista”, al lui Stere Gulea, “O vara foarte instabila”, de Anca Damian, “La drum cu tata”, regia Ana Miruna Lazarescu sau “Charleston”, filmul lui Andrei Cretulescu. Iar atunci cand timpul ii permite, o regasim si in spectacole puse in scena de Teatrul Act, cele mai recente productii fiind “O interventie” si “Constelatii”.

Citește în continuare