Skip to content

Incepand de sambata 16 ianuarie la muzeul Antipa copiii pot face cursuri aplicate de desen invatand si putina biologie si zoologie.

Atelerele de desen online initiate de Antipa sunt gandite ca o modalitate distractiva de a invata notiuni din lumea zoologiei prin intermediul artelor plastice, dezvoltând in acelasi timp si creativitatea, ingeniozitatea, simtul estetic si spiritul de observatie al celor mici.

Ele se adreseaza copiilor intre 6 si 12 ani, se desfasoara online si sunt in doua module, fiecare cu cate trei lectii.

Modulul I, PEISAJ DE IARNA, incepe sambata 16 ianuarie si are temele Puiul de penguin pe 16 ianuarie, Cabana alpina iarna pe 23 ianuarie; Conuri de pin, pe 30 ianuarie.

Cel de-al doilea modul incepe in parte a doua a lunii februarie si se numeste CULORILE IERNII. Copiii vor invata sa deseneze, dar si detalii din viata reala a subiectilor , in ordine despre Portretul unui eschimos pe 13 februarie, Vizuina cocheta a iepurasului pe 20 februarie si Martisor cu floare de colt pe 27 februarie

Atelierele se desfasoara sâmbata, intre orele 11 :00 – 12 :15 si sunt realizate sub indrumarea prof. pedagog si artist vizual, Simona Cristina Zalinca.

Atelierele incep cu o documentare vizuala, in care copiii afla detalii despre subiectul propus iar apoi urmeaza partea practica, in care copiii lucreaza pas cu pas impreuna cu profesorul, realizând lucrarea dorita, prin tehnici de reprezentare prin desen (masuratori, repere, axe de constructie, proportii, stabilirea formei, redarea expresiei, etc).

Taxa de particpare este 190 de ron per modul, cu 70 lei per lectie, dar si un pachet special daca participa fratii la sedinta. Inscrierea copiilor se face prin formularul antipa.ro/rezervari, in limita a 10 locuri/grupa.

Link-ul de conectare la platforma ZOOM se va transmite prin email parintilor cu o zi inainte de inceperea atelierului.

Organizatorii recomanda ca micutii sa aiba bloc de desen A4, creion HB sau B, trusa acuarele (rotunde), set creioane colorate, caroca si culori guasa precum si pensule.

Citește în continuare