Skip to content

Noul film James Bond a fost amanat pentru a patra oara. Festivalul de la Glastonbury, anulat pentru al doilea an consecutiv.

Revenirea la normalitate pare sa fie intarziata cu alte cateva luni dupa seria de decizii anuntate la finalul acestei saptamani. Cele mai mari evenimente din lumea filmului si a muzicii au fost amanate sau anulate din nou.

„No Time to Die”, al 25-lea film din seria James Bond a fost amanat din nou din cauza situatiei cauzate de pandemiei si a cinematografelor din intreaga lume care vor ramane inchise in primele luni ale anului.

Decizia companiei de productie MGM de a amana James Bond pentru a patra oara este explicabila prin faptul ca este cel mai scump film produs in cadrul francizei care il are ca personaj principal pe spionul MI-6. Bugetul pentru „No Time to Die” a fost de 250 de milioane de dolari.

Anunturile realizate de producatorii James Bond in ultimul an au stabilit tendintele in lumea filmului. Dupa fiecare anunt, alte studiouri de la Hollywood au anuntat, la randul lor, amanarea unor proiecte mult asteptate.

Initial, „No Time to Die”, ultimul James Bond in care Daniel Craig joaca rolul principal, trebuia sa intre in cinematografe in noiembrie 2019. Regizorul Danny Boyle si-a anuntat plecarea din cadrul proiectului cu un an inaintea lansarii si a fost inlocuit de Cary Joji Fukunaga iar lansarea s-a mutat pe 2 aprilie 2021.

La inceputul lockdown-ului din luna martie, MGM a mutat evenimentul pentru noiembrie 2020. In octombrie, a anuntat lansarea pentru aprilie 2021. In prezent, noul James Bond este programat pentru 8 octombrie 2021.

Filmul ii are in distributie pe Daniel Craig, Lea Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Rami Malek, Ana de Armas si Lashana Lynch.

Intre timp, actrita britanica Lashana Lynch a fost anuntata drept inlocuitor pentru Daniel Craig. Aceasta va deveni prima femeie Bond din istoria francizei.

Situatia James Bond este mai delicata in ceea ce priveste lansarea oficiala deoarece franciza are numeroase parteneriate si sponsorizari din partea unor branduri de lux din zona bijuteriilor si a ceasurilor, a automobilelor, a bauturilor spirtoase. Plasarea produselor pe parcursul filmului ajuta la bugetul extraordinar care permite folosirea celor mai spectaculoase efecte speciale din Hollywood.

La cateva ore dupa anuntul James Bond, Sony Pictures si Focus Features au anuntat o noua serie de schimbari in programul din urmatorul an.

De la Sony Pictures, „Cenusareasa” cu Camila Cabello in rolul principal va fi lansat pe 16 iulie in loc de 5 februarie. Adaptarea dupa jocul „Uncharted” a fost mutata din iulie pentru 11 februarie 2022. „Peter Rabbit 2: The Runaway” a fost amanat cu doua luni, de pe 2 aprilie pe 11 iunie iar continuarea „Ghostbusters” a fost reprogramata pentru 11 noiembrie.

Universal Pictures si Focus Features au anuntat amanarea lansarii „Nobody” cu Bob Odenkirk in rolul principal de pe 26 februarie pentru 2 aprilie. In acelasi timp, „Ambulance” in regia lui Michael Bay a fost mutat pe 18 februarie 2022 iar „Last Night in Soho” in regia lui Edgar Wright va aparea pe 22 octombrie in loc de 23 aprilie.

Filmul „Bios” cu Tom Hanks in rolul principal a fost amanat pentru 13 august dupa ce era programat pentru octombrie si aprilie 2021.

Festivalul Glastonbury a fost anulat pentru al doilea an consecutiv.

Unul dintre cele mai mari si cunoscut evenimente muzicale din lume a anuntat ca editia din 2021 va fi anulata dupa ce, in urma cu cateva saptamani, a fost infirmat orice zvon legat de o posibila anulare.

Organizatorii Michael si Emily Eavis au declarat ca „In ciuda eforturilor noastre de a muta muntii, Raiul si Iadul, ni s-a clarificat faptul ca nu vom putea organiza festivalul in acest an. Ne pare rau sa va dezamagim.”

Cu o capacitate de 210.000 de oameni, Glastonbury ar putea reveni in 2022 pentru a sarbatori a 50-a editie din istoria sa.

Editia din 2020 ii avea cap de afis pe Taylor Swift, Paul McCartney, Diana Ross, Lana Del Rey, Pet Shop Boys, Kendrick Lamar si Haim.

Citește în continuare