Skip to content

Anca Dumitra, Andreea Gramosteanu, Leonid Doni, Alexandru Potocean in versiunea romaneasca a filmului „Perfetti Sconosciuti”. Romania e a 19-a tara care isi face propria versiune a acestui film

 

In 2016 era lansata in Italia comedia dulce amara Perfetti Sconosciuti” in regia  lui Paolo Genovese.

Filmul – care spune povestea unor prieteni care fac un joc periculos al marturisirilor in functie de ce mesaje primesc pe telefon intr-o seara la o cina – a intrat in Cartea Recordurilor fiind pelicula dupa care s-au facut cele mai multe remake-uri. Pana in acest an sunt 18 versiuni (in Spania, Mexic, Coreea de Sud, Franta Ungaria, Grecia, China, Rusia, Turcia etc)

Din acest an si Romania a achizitonat drepturile pentru aceasta poveste si isi va face propria versiune, in regia actorului Octavian Strunila care debuteaza ca regizor.

In distributie au fost anuntati Anca Dumitra, Andreea Gramosteanu, Leonid Doni, Alexandru Potocean, Ada Gales, Gabriel Rauta, Adrian Stefan si Catia M. Tanase iar filmul urmeaza sa intre in lucru in saptamanile urmatoare.

„Mi-am indeplinit un vis prin aceasta productie si ma bucur ca in sfârsit pot face regie de film si nu oricum, ci construind varianta româneasca a acestui film de exceptie, Perfetti Sconosciuti, care se va numi „Complet Necunoscuti”. Ma bazez pe actori foarte buni, cu potential enorm, care au demonstrat de-a lungul carierei lor cât de profesionisti sunt in ceea ce fac. Am incredere in ei, le multumesc ca facem echipa si imi doresc ca impreuna sa producem un film despre care sa se vorbeasca mult timp de acum incolo”, a declarat Octavian Strunila.

Anca Dumitra, cunoscuta publicului pentru rolul din Las Fierbinti” sau din cele jucate la Teatrul de Comedie, dar si pentru distributia in drama „Doing Money”, difuzata de BBC, dezvaluie primele gânduri despre acest nou proiect, unde joaca rolul Mariei: „Ma bucur sa fac parte din acest proiect, cu o distributie draga mie, colegi alaturi de care voiam sa lucrez si uite ca s-a ivit aceasta sansa acum, la inceput de an. Imi doresc sa avem parte de un film bine realizat care sa ajunga in cinema, sa cucereasca publicul, cel putin la fel de tare pe cât m-a cucerit pe mine varianta originala a lui. Personajul meu, Maria, e o provocare pentru mine si astept cu nerabdare filmarile”.

Cunoscut pentru rolurile din teatru, dar si din majoritatea filmelor românesti listate pe Netflix, cât si pentru cele internationale precum „Whistleblower” sau „The Way Back”, Alexandru Potocean, Stefan in „Complet Necunoscuti”, declara:  „Mi se pare foarte asumat si curajos proiectul lui Octavian Strunila de a face un film care sa mobilizeze oamenii sa vina la cinema. Mai ales in perioada asta. E un film cu situatii de viata foarte ofertante de prospectat pentru actori, cu un scenariu riguros construit care, desi ofera multa libertate de creatie, nu lasa loc de derapaje penibile. Alexandru Potocean, prin personajul sau, Stefan, va exprima o mare declaratie de iubire in acest film. Va expune un barbat matur, aflat intr-o criza a casniciei, pe care incearca sa o gestioneze cu generozitate, cu tandrete si cu foarte multa iubire. E un om care realizeaza ca singura salvare este anularea propriului ego”.

Daca vreti sa vedeti o versiune din cele multe ale acestei povesti puteti vedea pe Netflix versiunea franceza,  Le jeu (care are numele englezesc Nothing To hide)

Citește în continuare