Skip to content

Spectacol fara cuvinte la Teatrul Tandarica, piesa “Strada” aduce pe scena genul teatrului clovnesc.

Actorii Teatrului Tandarica invita publicul la un spectacol nonverbal, adresat tuturor varstelor – piesa “Strada”, in scenariul si regia lui Mihai Gruia Sandu. 

“Propunerea vine in intampinarea necesitatii de a putea exporta un spectacol si in zonele nevorbitorilor de limba romana, cererea fiind foarte mare de spectacole de comedie nedependente de o limba anume. În strainatate ele sunt foarte gustate, existand mari festivaluri (despre care la noi, nu se cunoaște mai nimic). Limbajul nonverbal este universal”, spune Mihai Gruia Sandu, regizorul spectacolului.

Costumele sunt marca Verei Verebceanu, scenograf din Republica Moldova. Coregrafia a fost realizata de Ștefan Lupu, asistent scenografie – Emilia Furduiu, muzica spectacolului este semnatura lui Andrei Gheorghiu, iar o mica parte o reprezinta influenta lui Yves Chamberlain, din Canada. 

Din distributia spectacolului fac parte Liliana Gavrilescu, Simina Constantin, Ana-Maria Bălescu, Florin Mititelu, George Simian.

Piesa de teatru “Strada” este jucata vineri, 5 februarie de la ora 18, la Teatrul Tandarica. Organizatorii anunta ca pot participa si copii, varsta minima pentru acest spectacol fiind de 5 ani. Biletele pot fi cumparate online, de pe siteul teatrului.

Citește în continuare